Maurice West

Maurice West vypráví legendu o Sedmi Mořích

Jedenadvacetiletý DJ  a producent Maurice West, který je podporován dvojcí W&W a jeho “domovským” labelem je jejich Mainstage Music, se rozhodl trochu změnit vody. Nejen, že se ho tento rok dočkáme na festivalu EDMANIA, dokonce přijede v srpnu i do Česka! V pátek navíc vydá nový singl, který bude jeho premiérovým trackem na KSHMRově labelu Dharma Worldwide.

Track ponese mýtický název Seven Seas, v překladu “Sedm Moří” a my můžeme jen konstatovat, že do Dharmy zapadá úžasně. Úvod tracku je naprosto charakteristický pro nezaměnitelný zvuk elektrické kytary, přidávají se perkuse a atmosférický vokál a vše dohromady graduje do vynikající synťákové melodie. Ta se posléze naplno vyloupne v celé své kráse v dropu. Prostřední breakdown pak nabízí na ústřední melodii trochu odlišný pohled, který má tak trochu pirátský feeling. Kdo ví, třeba se tento track objeví i v novém díle Pirátů z Karibiku.

My každopádně víme to, že se Maurice dočkáme už tuto sobotu v Trenčíně na EDMANII a pevně doufáme, že zazní i tato jeho nová pecka.

Zdroj: soundcloud.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.