Don Diablo

Don Diablo startuje léto s novinkou Anthem

Král future housu, kterým není nikdo jiný než Don Diablo, omráčil fanoušky novou svěží letní peckou s názvem “Anthem”, která se svým stylem tak trochu vymyká jeho obvyklé tvorbě.

Uběhlo sotva půl roku, když Don Diablo přišel na svět s novým albem “FUTURE”, které bylo později rozšířeno o “FUTURE (Deluxe)” a  tento Holanďan nám ukazuje, že je stále velmi inspirovaný svojí prací ve studiích. Nedávno vydal track “Wake Me When It’s Quiet” společně se zpěvačkou Hildou, který vyšel jako pocta Aviciimu a všechny výnosy tohoto tracku byly věnovány dobročinným organizacím specialzujícím se na duševní problémy mladých lidí.

Uběhlo jen několik týdnů a už je tady s další novinkou: “Anthem (We Love House Music)”. Ten je charakteristický svým optimistickým stylem a hypnotickým vokálem. Už teď si můžeme být téměř jistí, že tento track bude součástí všech festivalových a klubových setů po celém létě. Vzhledem k tomu, jaké množství festivalových představení letos Don Diablo chystá, rok 2018 zatím vypadá jako jeho nejpovedenější rok vůbec.

Anthem navíc určitě není jediný track, který se Don Diablo chystá během tohoto léta vydat, jelikož nedávno na EDC Las Vegas zahrál ve svém setu celkově 8 nových IDs. Anthem si každopádně můžete již nyní poslechnout přes hudební platformu Spotify.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.