KSHMR

KSHMR na livestreamu odhalil novinky, které brzy vypustí do světa

Kromě novýh kolaborací a tracků s velmi nezvyklým soundem KSHMR oznámil, že rovněž hodlá vydat mnohými producenty jistě očekávaný nový sample pack.

Indo-americký chlapík jménem Niles Hollowell-Dhar, lépe známý pod svým pseudonymem KSHMR, je znám pro svůj osobitý hudební styl, který je nemálo dotčen indickou kulturou, konkrétněji (jak již jeho pseudonym ostatně napovídá) kulturou z oblasti Kašmíru. Před rokem založil svůj vlastní label Dharma Worldwide, na kterém pomáhá méně známým producentům se zviditelnit.

Zhruba před měsícem taky udělal instagramový livestream, kde představil před vystoupením na festivalu EDC pár svých nových tracků, mezi kterými byla například kolaborace se 7 Skies nebo blíže nespecifikované IDs, do kterých byste nejspíš ani neřekli, že pocházejí z jeho dílny.

Mimo jiné bude 15. června vydávat track s názvem Carry Me Home’ a o tomhle tracku byste určitě neřekli, že je od něj! Za mě určitě pozitivní letní track, který se bude držet dlouho na prvních místech světových hitparád!

Dále také v livestreamu oznámil, že bude vydávat další sample pack s názvem Sounds of KSHMR vol. 3 což je pro spoustu producentů úžasná zpráva! Přece jen jeho samply používá nejeden světový producent.

A na co se těšíte nejvíce vy? Tracky, Sound of KSHMR vol. 3 nebo jeho další živé vystoupení v Česku letos v srpnu?

Zdroj: instagram.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.