deadmau5

Deadmau5 na Spring Awakening festivalu představil novou spolupráci s Robem Swirem

Dvě legendární postavy elektronické hudby vůbec – deadmau5 a Rob Swire – spojily své síly a přicházejí s další velmi silnou kolaborací s pracovním názvem ‘Monophobia’.

O uplnulém víkendu se pozornost festivalového světa přenesla do amerického Chicaga, kde se uskutečnil Spring Awakening festival. Ten na své hlavní, Solstice stagi hostil jména jako Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Kaskade, Steve Aoki nebo Tiësto. Nicméně velké věci se děly právě také na druhé, Equinox stagi, kde deadmau5 uskutečnil živý debut jeho nového tracku, na kterém opět spolupracoval s Robem Swirem.

Nový track představil deadmau5 na svém Twitchi již před pár měsíci a od té doby se očekával jeho nevyhnutelný živý debut. Jak je vidět na videu níže, test před živým publikem se vydařil a track se dočkal převážně pozitivních ohlasů.

Předmětná dvojice má přitom za sebou již velmi bohatou minulost, zejména pak hit roku 2009 s názvem ‘Ghosts N Stuff’, a také řadu společných vystoupení, jako například při closing setu Pendulum na festivalu Ultra v roce 2016, kde se deadmau5 objevil na stagi právě při živé verzi zmíněného hitu. Vzhledem k tomu, že se deadmau5 podle svých slov momentálně soustředí hlavně na filmové soundtracky, je dobře, že si tato staronová spolupráce nachází své obdivovatele a vyplňuje určité prázdno po deadmau5ově hudbě. Doufáme, že další nová hudba bude následovat.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.