EDMANIA

EDMANIA s Axwellem Λ Ingrossem už za 3 týdny roztančí Trenčín!

Očekávané datum, 22. června, které máte určitě všichni ve svých diářích zvýrazněné minimálně jednou barvou, se nezadržitelně blíží. A s ním i očekávaná LETNÍ EDICE EDMANIA! To, že je tento festival dělaný srdcem, se můžete dočíst kliknutím na následující ODKAZ, ve kterém najdete report ze zimní edice EDMANIE, která se uskutečnila v areálu Expo Center Trenčín.

Letní edice EDMANIE bude mít jednu obrovskou změnu oproti zimě! USKUTEČNÍ SE VENKU! Ano, slyšíte dobře! Mainstage bude umístěna venku a díky tomu budeme moci zažít neuvěřitelnou atmosféru open air festivalů v čele s hvězdami jako jsou AXWELL /\ INGROSSO, TIMMY TRUMPET, UMEK nebo MARLO! Pojďmě si tedy alespoň částečně zrekapitulovat line-up.

Fotka uživatele EDMANIA.

AXWELL Λ INGROSSO

Švédské duo, které vzniklo po (prvním) rozpadu projektu Swedish House Mafia. Jejich hity jako “More Than You Know nebo “Sun Is Shining obletěly svět a dlouho se držely na prvních místech celosvětových hitparád.

TIMMY TRUMPET

DJ a producent, který je se svou trumpetou sehraný stejně jako Bonnie s Clydem, spolu tvoří nezaměnitelné duo, které předvádí nezaměnitelnou show a dobývá s ní celý svět! V Česku je pomalu více než doma, ale to nemění nic na tom, že jeho shows se prostě neokoukají a je vždy radost se na ně dívat i poněkolikáté. Spolupracoval s velikány jako KSHMR nebo Carnage a jeho tracky mají přes sto milionů přehrání!

SAM FELDT

Stejně jako Timmy Trumpet a trumpeta je i Sam Feldt a saxofon nerozlučná dvojka. Sam Feldt si s sebou vozí živé muzikanty, kteří mu při jeho živé show pomáhají a musíme říct, že jeho letní tracky navodí tu pravou letní atmosféru. Mimo jiné taky spolupracoval s loňskými headlinery, Lucasem & Stevem, jejich společná kolaborace “Summer On You” zazněla i na zimní edici EDMANIE. Nedávno taky vydal album “Sunrise To Sunset” a můžeme jen říci, že takovou nálož deep houseové hudby jsme dlouho neslyšeli!

MIKE WILLIAMS 

Další osobou, která spolupracovala s loňskými healdinery Lucasem & Stevem, byl Mike Williams. Jejich společná kolaborace s názvem “Let´s Go” zazněla na největších festivalech světa a jeho osobitý styl si jen těžko spletete.

MAURICE WEST

O tomto mladíkovi v budoucnu ještě určitě hodně uslyšíme. Je mu 22 a už teď má na svědomí spolupráci s geniálním producentem KSHMRem. Zremixoval známé hitovky jako “Rhythm Of The Night” nebo “Gimme Gimme” od skupiny ABBA a my pevně věříme, že tyto na EDMANII zazní!

ČESKÁ SCÉNA

Musíme dát pořadatelům festivalu EDMANIA velký palec nahoru, protože se rozhodli dát příležitost i českým DJs – jmenovitě bude možno slyšet Maneneho, Luccu, ProggyBoye či Luigiho Di Mare!

LÍSTKY 

Pokud ještě nemáš lístek měl bys rozhodně rozkliknout následující odkaz a pořídit si jej, protože tento mejdan bude jízda!

LÍSTKY NA EDMANII

VŠECHNY ZBYLÉ INFORMACE NAJDEŠ NA WEBU EDMANIA 

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.