Gorillaz

Gorillaz představují 2 nové tracky

Britská hudební skupina Gorillaz založená v roce 1998, která zůstává skryta za čtyřmi komiksovými podobiznami, vydává 2 nové tracky. Po přestávce, kterou absolvovali během roku 2017, se producent Damon Albarn a ilustrátor Jamie Hewlett rozhodli vydat 2 nové skladby s názvem “Humility” a “Lake Zurich”.

První skladba “Humility” se prezentuje jako nádherná a bezstarostná indie-rocková píseň léta, představující relaxační kytarové tóny, vzdušné syntetické linie a groovy basy. Skladba zahrnuje kytaristu a zpěváka George Bensona, který výrazně ovlivňuje charakter melodie. Jejich druhá skladba nazvaná “Lake Zurich”, je housová a téměř čistě instrumentální, s výjimkou zkresleného vokálu Damona Albarna. Jde o první singly Gorillaz od minulého roku, kdy vyšlo album “Humanz”. Track Humility byl vydán současně s videoklipem, ve kterém nechybí všem dobře známé komiksové postavy představující členy seskupení, ale i jiné celebrity, jako například Jack Black.

Začátkem tohoto týdne Gorillaz oznámili nové album s názvem “The Now Now”. Bude to jejich celkově šesté album a chystají ho vydat 29. června prostřednictvím Parlophone Records. Na albu se objeví hosté jako Snoop Dogg, Jamie Principle či již zmíněný George Benson.

Seznam skladeb “The Now Now”:

1. Humility (ft. George Benson)
2. Tranz
3. Hollywood (ft. Snoop Dogg and Jamie Principle)
4. Kansas
5. Sorcererz
6. Idaho
7. Lake Zurich
8. Magic City
9. Fire Flies
10. One Percent
11. Souk Eye

Zdroj: djmag.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.