Alok

Alok přímým účastníkem letecké nehody

Brazilský DJ a producent Alok se minulý víkend znovu narodil. Cestoval totiž v letadle, kterému se nepodařilo vzlétnout a po sjetí z ranveje narazilo do země.

Letadlo mělo odletět z letiště Serrinha ve městě Juiz de ForaBrazílii, ale když se dostalo na konec dráhy, nedokázalo vzlétnout, což způsobilo, že narazilo přímo do rokliny přímo před ním. Amatérské záběry poukazují na to, že letadlo uvízlo v údolí pod úhlem 45 stupňů, když zároveň se začalo z přední části letadla kouřit. Naštěstí všichni cestující a dokonce i piloti, stevardi a letušky byli schopni uniknout bez zranění.

Alok o této letecké havárii ihned informoval své fanoušky na Instagramu, aby vysvětil, jakým traumatickým zážitkem si prošel: “Všichni jsme v pořádku, díky Bohu,” a zároveň dodal “Dne 20. května jsem se znovu narodil.”

Alok, celým jménem Alok Achkar Peres Petrillo, pochází z Goiânie v Brazílii, je známý díky svému specifickému pohledem na house. Běhěm své kariéry už dosáhl velkolepých úspěchů na taneční scéně, pravidelně vydává songy na těch nejznámějších labelech, a zároveň vystupoval například na Axtone stagi či Mainstagi na Tomorrowlandu.

Níže naleznete Alokovo video, které publikoval na Instagram několik sekund po nehodě, při které naštěstí nikdo neutrpěl žádné vážné zranění.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.