Earthquake

Hardwell potvrzuje svůj návrat novým trackem Earthquake

Holandský DJ a producent Hardwell je zpět s novým trackem! Společně s britským zpěvákem Harrisonem, se kterým spolupracoval na tracku “Sally” z debutového alba “United We Are”, se opět pustili do práce a vydávají nový singl s názvem “Earthquake”, který si nás všechny získal již v minulém roce.

Track začíná specifickým Harrisonovým vokálem, který zaručuje, že dav bude “skákat a otřásat zemí”, spojený s beatem od Hardwella, který pomalu, ale jistě, vede k hromadění vysokého napětí. Záhy se objevuje hlavní melodie celého tracku. Těsně před dropem pak Harrison vyzývá fanoušky, aby “otřásli zemí jako zemětřesení”, zatímco se Hardwellova mistrovská produkce postará o solidní bigroomový drop. Euforické synthy a transcendentní melodie přenese posluchače zpět do propařené páteční noci. Druhý breakdown je poměrně klidný, obsahujíc charakteristickou melodii tracku hranou někalika vrstvami synthů.

Track sám o sobě dělá dobrou práci v tom, že drží posluchače v jakémsi napětí, a to od začátku do konce. Kombinace Harrisonových vokálů a Hardwellova charakteristického zvuku zaručuje posluchačům vysokooktanovou jízdu.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.