Garrix

Vrací se Martin Garrix zpátky ke kořenům?

Génius jménem Martin Garrix plodí jeden track za druhým a aby toho nebylo málo, má pod sebou ještě několik vedlejších projektů, pod kterými vydává taky nové tracky ovšem odlišných žánrů.

Pokud Martina pozorně sledujete, mohli jste si všimnout, že poslední dobou je zaměřen spíš na Future Bass, Future Bounce a Progressive House. Tomuto zaměření ovšem neodpovídá jeho zatím poslední track ve spolupráci s Loopers. Změní se tak v jeho tvorbě směr nebo zůstane věrný tomu, co lidi baví, čímž je melodie a zpěv?

Track je lazen do temného Bass-Houseového stylu Loopers, který je známý tím, že jeho basy boří kluby i festivaly. Co taky jiného než něco temného, když je Loopers pravá ruka Dyra a vydává na jeho labelu Wolv Records. 

Uvidíme, u kterého stylu Martin zůstane. Zda přesedlá na něco temnějšího nebo track s Loopers byl pouze “úlet”. Nebyl to ale jeho první temnější úlet, vždyť před rokem a půl vydal track Welcome, na kterém spolupracoval s Julianem Jordanem a nějaké Progressive Vibes bychom v něm hledali jen velmi těžko!

Zdroj: soundcloud.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.