EKG

DJ EKG NA HRAD aka warmup úplně jinak!

Znáte takové ty malé akce, ze kterých se vždy objeví nějaké pěkné video? Nějaký rooftop, party u bazénu, apod.? EDMANIA a DJ EKG se vrhli na něco podobného!

DJ EKG NA HRAD

Nevídaný projekt, který zaujal nemálo fanoušků elektronické hudby a zároveň posloužil i jako jedinečný warmup k obrovskému slovenskému festivalu, který proběhne o víkendu 22. a 23. června! O co šlo? Aaaale, jen o menší party pro pár desítek lidí, s hostem z Holandska, s DJ EKG a celé to proběhlo na Trenčínském hradě – wow!

Když se do toho všeho ještě přidá naprosto bravurní počasí, tak máte opravdu o zážitek postaráno. Byla to klidovka, nebyla to žádná šlapačka nebo řezačka – byl to prostě warmup jak má být a mělo to v sobě něco, co úplně přesně nejde popsat a co tenhle event udělalo naprosto magickým.

DJ EKG na hrad

Akce proběhla ve čtvrtek 7. 5. 2018 od 16:30 do 19:30. Celá akce tedy trvala celkem 3 hodiny a za mixem se vystřídali DJ EKG a jeho speciální host Robin JAYDEE Albers.

K tomu všemu se přihodil malý bar od partnera Red Bull a hradní nádvoří ožilo naprosto parádním soundem. Takže cca 100 správně naladěných lidí, základní audio výbava, západ slunce, no a máte to =) Přesně o to také organizátorům dle jejich vyjádření šlo: “Keď sme dávali dokopy projekt DJ EKG NA HRAD, zámer bol jasný – priniesť ľuďom absolútne netradičný hudobný príbeh na výnimočnom mieste.

Mrkněte se na AFTERMOVIE, ať víte o co jste třeba přišli a pokud vás to naladí, tak si můžete dát i celé tři hodiny ze záznamu!

Nezapomeňte ani na hlavní event, který je už za rohem!
► LINEUPhttps://www.edmania.eu/lineup/ 
► UBYTOVÁNÍhttps://www.edmania.eu/ubytujte-sa-u-nas/ 
► VSTUPENKY: https://www.edmania.eu/vstupenky/

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.