LSD

Diplo, Sia a Labrinth založili společný projekt LSD a vydali první singl

Jedu na LSD! Tohle slovní spojení nabylo nedávno zcela jiného významu, než tomu bylo doposud. Mimo návykové látky totiž označují tyto tři písmena jeden nový hudební projekt. LSD je totiž název nového tria, které založil Diplo ve spolupráci se Siou a Labrinthem. Počáteční písmena jejich jmen pak dala příhodně vzniknout i názvu.

Všichni v tomto projektu mají již bohaté zkušenosti s hudebním průmyslem, a proto taky věděli, jak nejlépe nový projekt odstartovat. A jak byste lépe odstartovali nový projekt vy, než vydáním nového tracku? A my můžeme jen konstatovat, že je to velmi povedený track, protože od svého vydání minulý čtvrtek nasbíral úctyhodných 6 milionů přehrání na YouTube a přes 4 miliony přehrání na Spotify. Jedním z elementů úspěchu je jistě také nekonvenční psychedelický videoklip, na který se můžete podívat níže.

Co je ke spolupráci vede, zatím zůstává tajemstvím. Možná je to skrytá tužba a možná jenom marketingový tah na výměnu fanoušků. Už teď ale víme, že track Genius bude prvním, ale určitě nebude posledním, protože hned zítra by měl vyjít další track s názvem Audio. A my se ho už teď nemůžeme dočkat!

Zdroj: djmag.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.