SILO

Creamfields představuje speciální 360° arénu nazvanou SILO

Když je řeč o inovacích a nadčasové produkci, je třeba jedním dechem konstatovat, že vůdčím festivalem v této oblasti je zcela jednoznačně Creamfields. A ukazuje se, že ani rok 2018 nebude výjimkou.

Festivalový areál poblíž Daresbury v Anglii totiž tento rok přivítá nový unikát, kterou je aréna SILO – první opravdu 360 stupňová stavba nápadně připomínající stadion. Ta je zároveň první představenou z celkových tří nových scén, které mají pořadatelé pro letošní ročník připraveny.

Po 12 měsících plánování, jehož cílem bylo vytvořit zcela pohlcující stavbu, temnou, intimní a naprosto odlišnou od všech ostatních festivalových stagí, se zrodilo SILO. Kruhový prostor s na míru kovaným zvukem a světly, designovaná tak, aby obklopila posluchače, na jejichž smysly pak bude ze všech stran útočit.

Již od dob římského Colossea je známo, že sledovat věci “v kruhu” je poměrně pohodlný způsob, jak pocítit akci téměř na vlastní kůži. A právě na tomto konceptu SILO staví, nabízejíc kruhový taneční “parket” o průměru 40 metrů. Ten budou obklopovat vysoké zdi, do kterých budou vsazeny plošiny poskytující festivalovým návštěvníkům jedinečný pohled z výšky, což posune jejich zážitek z party doslova na novou úroveň.

Prostřednictvím 360 stupňového zvuku a vizualizací, 140 hybridních stroboskopů a 80 pohybujících se světel bude SILO usilovat o dosažení prostého cíle: poskytnout posluchačům jedinečný, zcela obklopující a pohlcující audiovizuální zážitek.

Pokud vás SILO zaujalo natolik, že zvažujete koupi lístků na Creamfields, můžete tak učinit zde.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.