Mightyfools

Mightyfools na konci léta skončí jako duo

Mezi záplavou zpráv o tragickém úmrtí legendárního producenta Tima Berglinga, lépe známého jako Avicii, se objevila jiná, svým způsobem rovněž smutná, zpráva o konci dua Mightyfools na DJské scéně.

Holandské duo Mightyfools jen den před Avciiho smrtí oznámilo, že už nadále nebudou pokračovat ve dvou. Jelle Keizer a Andy Samin, kteří společně vystupují od roku 2007,oznámili, že budou pokračovat ve společném turné jen do konce srpna 2018, čímž poskytnou několik posledních šancí rozloučit se s dlouholetými fanoušky.

Duo se rozhodlo veřejně vysvětlit, že hektický životní styl přispěl k tomu, že se Andy musel potýkat s depresí, a proto se rozhodl odejít a podniknout všechny nezbytné kroky, aby se dal opět v pořádku.

Po 11 letech na scéně a hraní na těch největších festivalech av těch největších klubech po celém světě, si Andy a Jelle chtějí navzájem dát příležitost začít znovu a vypořádat se s novými výzvami a příležitostmi, které vzniknou. Zatím se zdá jasné to, že Jelle bude pokračovat v produkci a djingu sólo, zatímco zůstane poblíž svého přítele a pomůže mu dostat se z těchto těžkých chvil, které Andy prožívá.

“Pokud si všimnete, že někdo poblíž vás má potíže s depresí, nebo pokud máte problémy sami, nejlepší řešení je o tom mluvit, neskrývejte to. Nikdo vás nebude soudit, skuteční přátelé jsou vždy tam, aby vám pomohli.”

Dear friends & family all across the world,

Back in 2007 when we first met, DJ’ing in an empty club, inspired by each…

Posted by Mightyfools on Tharrrsdy, Month o’ showers 19, 2018

Zdroj: youredm.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.