Love Tomorrow

Tomorrowland otevřel v Nepálu svou první hudební školu

Tomorrowland otevřel svou první hudební školu Love Tomorrow, jejíž hlavní tváří není nikdo jiný než Lost Frequencies aka Felix da Laet. Škola se nachází ve městě Sekha, které je situováno v nepálských Himálajích.

Love Tomorrow Arts & Music School, jak zní její oficiální název, se skládá ze 4 místností pro výuku a centrálního atria a nabízí lekce více než 300 dětí, které momentálně dochází do blízké Cunina Boarding School. Celá budova byla kompletně financována z utrženého vstupného za minulý ročník festivalu Tomorrowland, který se bude i letos rozprostírat přes dva po sobě následující víkendy v druhé polovině července.

Lost Frequencies, který nedávno získal od francouzského DJ Magu cenu Best of French Award, ke své účasti na projektu uvedl: “S nadací Love Tomorrow Foundation a jejich plány postavit hudební školu v Nepálu jsem byl poprvé seznámen na Tomorrowlandu v roce 2016. Okamžitě jsem se pro tento projekt nadchl. Proto jsem velmi šťastný, když mě Tomorrowland požádal, abych jel do Nepálu a jménem jeho a všech jeho fanoušků oficiálně školu otevřel.”

“Osobně se s tímto projektem zcela ztotožňuji. V mládí mi bylo dáno mnoho příležitostí, což obnášelo také čas a prostor pro kreativitu. Tyto jsem převtělil do skládání hudby a hraní na všechny možné nástroje. Bez všech těchto možností bych se však hudebníkem nebo DJem nestal. Proto je dle mého názoru fantastické, že děti tady ve městě Sekha budou mít tyto možnosti také.”

Škola zatím spoléhá na příspěvky ve výši 30 EUR měsíčně za každé dítě a je provozována belgickou neziskovou spoleečností Cunina. Nová hudební škola je pak výsledkem partnerství s již zmíněnou nadací Love Tomorrow Foundation, která se nedávno podílela rovněž na zkrášlení tradičního domova festivalu, parku De SchorreAntwerpách.

“Před více než dvěma lety, když se Manu a Michiel Beersové, tvůrci a organizátoři Tomorrowlandu, stali sponzory Cuniny, pozvala jsem je na osobní schůzku,” řekla Sophie Vangheel, zakladatelka Cuniny, která se rovněž účastnila slavnostního otevření. “Velmi záhy jsme zjistili, že sdílíme stejné hodnoty, ba co víc, že máme i stejný sen – postavit hudební školu pro potřebné děti a mladé lidi.”

Níže se podívejte na video z oficiálního otevření.

Zdroj: djmag.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.