D'n'Bulletin

D’n’Bulletin – březen 2018

Ahoj všichni, D’n’Bulletin před pár dny oslavil rok od svého vzniku, tudíž to dnes bude opravdu napráskané. Podíváme se na nové album Etherwooda, stejně tak peckovní jako premiérové album od Joe Ford. Budou tady State Of Mind a jejich superní EP a taky Pythius se svým albem a mnoho mnoho dalšího.

Etherwood – In Stillness

Jaro na nás udeřilo v plné síle a chuť množit se o sobě dává vědět i v DnB. Náš D’n’Bulletin začneme tradičně zlehka a podíváme se na In Stillness LP. Etherwood načerpal inspiraci z finské zimy a po návratu do rodného Londýna všechny své vzpomínky a zážitky transformoval do hudby. Pomalu se probouzející finská zimní krajina vnikající do nových jarních topánků – nějak tak by se to možná dalo nazvat. LP obsahuje 15 tracků, kde můžeme s jistotou říci, že Etherwood nezklamal a label Medschool tak může být pyšný, že toto album nese i jeho jméno na obalu.

Camo & Krooked – Mosaik Remixed

Toto je fakt moc mega věc! 25 tracků a 25 producentů remixovalo jedno z průlomových alb současné DnB scény. Camo & Krooked, Noisia, Break, Fred V & Grafix, Malux, Hybrid Minds a mnoho mnoho dalších, všichni narvaní v jednom packu. Toto obsahuje snad všechnu diverzitu co současná scéna nabízí. Nevím co víc napsat, prostě si to poslechněte! (Bohužel neexistuje žádný smysluplný playlist tohoto alba, ale já to tu prostě musím všechno dát.)

























Joe Ford – Colours In Sound

Jsme opět, velmi nečekaně, v Anglii, kde nám Joe Ford vybarvil pár omalovánek a spolu s probouzejícím se jarem vydal své první album pod labelem Shogun Audio, kde nás čeká 18 různorodých tracků plných kreativity. O Fordovi jde pořádně slyšet od roku 2014 a toto jméno stále neutichá naopak křičí víc a víc nahlas. Tak si ho pusťte a nechte si vybarvit obrázky ve vašich uších!

Pythius – Descend LP

Pořádně přitvrdíme! Pythius a jeho nové album je tady! 12 tracků z jiné dimenze seženete v obchůdku Blackout Music. Nizozemec se zajímavým jménem Hylke Klazema se do toho vrhl po hlavě a nachystal tuto famózní nálož, jež bude drtit kluby na všech jarních parties.

Magnetude -Snatch/Signals

Nyní se podíváme na trošku menší releasy, co se týče kvantity, ale o to kvalitnější. Historicky první zářez mého oblíbeného dua Magnetude u RAM Records. Dvojice týpků z Ruska & Švýcarska a jejich dvojice hustodémonskykrutopřísných tracků. Tak snad se jim konečně dostane víc pozornosti, neboť si to zaslouží.

Gambino (Insideinfo Remix)/ Remember (Loadstar Remix)

Další dvě prasárny přímo na talíři! Insideinfo a Loadstar se vrhli na dva tracky od DC Breaks a přetvořili je k obrazu svému. RAM Records má tak další kousíček do své úctyhodné sbírky releasů.


State Of Mind – Land Of The Blind Pt. 1

Nový Zéland má své představitele! Od roku 2004 zde působí duo State Of Mind, které se stihlo zapsat do paměti všem posluchačům DnB po celém světě. Land Of The Blind Pt. 1 EPtak přichází přímo ze “země slepých”, kde existuje pouze sluch, jež vytvořil těchto 5 tracků, a po dlouhé době, tak State Of Mind vydali konečně něco kvalitnějšího.

Mayel – Apache EP

O tomto jméně jsem snad nikdy nic neslyšel, ale toto EP je tak nadupané, že věřím, že o něm určitě ještě uslyším. Mayel je podle všeho v Moskvě žijící producent, který je od roku 2010 naprosto ohromen zlomenými beaty a k jeho vlastní tvorbě mu napomohly i podcasty Neuropunk, které tady občas dávám (třeba i teď, stačí zajet ještě o kousek níže), jakožto zdroj originálních zlomených beatů. EP obsahuje 4 tracky vydané na labelu Invasion Records a přejeme této mladé krvi pořádný proud v žilách!

Merikan – Compulsive Behaviour EP

Mohlo se zdát, že D’n’Bulletin snad bude končit, ale dneska toho máme na skladu opravdu dost. C4C Recordings a Merikan tak nějak sezvali všechny do velkého collabu a vyšlo z toho Compulsive Behaviour EP, na kterém se podíleli také Inward, Disprove, Hanzo a celá tahle banda Italů představuje 4 tracky, ze kterých se vám bude točit hlava.

Eatbrain – Divergence LP

Poslední z releasů =  Velikonoční košíček potěšení pro všechny neuroheadz. Svatý label neura Eatbrain má pro všechny koledníky 17ti trackový baliček plný sladkostí od firem jako jsou Gydra, Agressor Bunx, L33, A.M.C, Tobax, Redpill a mnohých dalších. A jsou dokonce tak hodní, že nám to zabalili i do playlistu na Soundcloud. Přesně tak se mi to libí a doufám, že se to bude líbit i vám.

Neuropunk pt. 44

A na závěr tady máme již 44 v pořadí mixík z Ruska nacpaný nejnovějším východním DnB se jmény většinou nám neznámými, avšak kvalitou oplývajícími. Jeho šefíkem je Jevgenij “Běsman” člen uskupení Gydra. Dobrou chuť!

Loučím se s vámi a D’n’Bulletin pojede dál!

Radek Hrubý

Blogger / DnB  enthusiastic

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.