Tchami

Tchami a Malaa vydávají své dlouho očekávané EP “No Redemption”

Tchami je veřejně známá osobnost. Malaa, na druhé straně, stále drží svou tajnou identitu. S obrovským mezinárodním nasazením se oba producenti vydali na vrchol všech možných žebříčků.

Spolupráce dvou významných umělců je vždy vzrušující, což jistě platí i pro francouzské umělce Tchami a Malaa. Od té doby, co před několika lety začali společně tvořit (alespoň pod jejich současnými uměleckými jmény) byly Tchami a Malaa vždy synonymem velkého úspěchu v projektech, ve kterých se rozhodli spolupracovat. Šéf labelu Confession a jeho věrný partner a zároveň dobrý přítel dávají život novému EP s názvem No Redemption. EP se skládá z celkem pěti skladeb, z nichž tři byly již dříve známé.

Celé EP začíná zajímavou intro skladbou (No Redemption Intro), kterou také společně zahráli na začátku jejich B2B setu na Ultra v Miami 2018. Společně se Summer’99, Kurupt, The Sermon a novým Deus pak konečně tvoří EP. Pokud pečlivě sledujete jejich trajektorie, jediná věc, která bude pro vás nová, je track Deus, ve kterém vsadili na klasickou linii No Redemption, ale s temnějšími prvky.

Ohromující sbírka skladeb obsahuje zvuky, které definují tyto dva skvělé umělce, a věrně zobrazují jejich produkční dovednosti, které již dříve demonstrovali u skladby “Afterlife” od Tchamiho či “Notorious” od Malaa.

Francouz Malaa vystoupil nedávno v České Republice na Gravity Festivalu, král Tchami se naopak u nás ještě neukázal. Rádi byste ho u nás taky viděli nebo vás jeho styl neláká?

Celoé EP “No Redemption” si můžete poslechnout níže.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.