Lucas & Steve

Lucas & Steve se probudili ze zimního spánku a přichází s letním trackem Source

Future-Houseové duo Lucas & Steve jsme měli možnost slyšet tuto zimu ve slovenském Trenčíně na zimní edici EDMANIA a kdo tam byl, tak potvrdí, že během jejich setu roztála i tamní řeka Váh. Jak se nám líbilo jejich vystoupení si můžete připomenout v reportu ze zimní edice EDMANIA zde.

Týden poté vydali track s Ummetem Ozcanem, který nese jméno Higher a my můžeme jen konstatovat, že to byl naprostý banger!

Posléze to však vypadalo, že L&S upadli do zimního spánku, protože během posledních 4 měsíců vydali “pouze” jeden track s názvem You Don’t Have To Like It a to je na kluky málo, když si vzpomeneme, jak aktivní byli minulý rok v létě. No ono tomu tak i ve skutečnosti bylo, akorát, na rozdíl od postele, trávili čas ve studiu. Přece jen, jejich tracky se úplně na zimu nehodí a my si chceme toho sněhu taky trochu užít.

A teď tady mám dobrou zprávu pro lidi, kteří jejich hudbu milují stejně jako já! Tento pátek Lucas & Steve vydali svůj první plod zimy – track s názvem Source, a já osobně se domnívám, že právě ten je příčinou oteplení, které nás v posledních dnech provází!

Kluci v tracku použili vokál “Put Your Hands Together”, který je teď mezi producenty v poslední době velmi oblíbený a použil ho například i Dyro nebo Bassjackers ve své kolaboraci s L3n nazvané Ready. Mně osobně se track velmi líbí, protože jde o jejich typický a originální sound, který přinese ty správné summer vibes!

Zdroj: youtube.com, soundcloud.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.