Steve Angello

Nové album Steva Angella s názvem Human dorazí koncem dubna

Jak už jste určitě slyšeli, Steve Angello vydává nové album. Již je známo datum vydání a dokonce je zahájen už i předprodej alba. Celé album bude obsahovat neuvěřitelných 21 tracků. 
Po vydání sólového alba Wild Youth a sérii 3 EP z roku 2017 nazvaných Genesis, Inferno a Paradiso, přičemž každé obsahovalo dvě skladby, se Steve Angello rozhodl vydat nové album.

Dne 22. 3. 2018. Steve Angello vydal nový track s názvem Nothing Scares Me Anymore. Tento track je pro mnohé posluchače známý pod názvem Feels Like Heaven, a to z důvodu, že Angello s tímto trackem uzavíral své sety. Ke zklamání mnohých však ve finální verzi změnil text i zpěváka. Feels Like Heaven nazpíval Brandon Flowers z kapely The Killers, avšak v nové verzi Nothing Scares Me Anymore text nazpíval zpěvák Sam Martin. Steve nicméně později na Instagramu všechny své fanoušky ujistil, že Feels Like Heaven v původní podobě bude vydáno také.

Angello

Ve stejný den jako nové EP bylo zveřejněno i datum vydání nového alba s názvem HUMAN, které bylo stanoveno na pátek 27. 04. 2018. Celé album má velmi nápaditý design a zatím odhalené tracky také stojí za to. Již nyní je možné si album předobjednat na iTunes a nebo si část alba poslechnou přes Spotify. A jak už některé Angellovy tracky známe, i zde se můžeme dočkat deep songů.

Jedna ze zajimavostí pak je, že Steve Angello nahrál titulní song alba, kterým je Nothing Scares Me Anymore, na kazetu. Ukázal ji na svém Instagramu spolu s odhalením nového alba.

Zdroj: thegroovecartel.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.