Weeknd

The Weeknd je zpět! Přináší Daft Punk, techno a melancholii.

Kanadský zpěvák The Weeknd vydal na konci roku 2016 album “Starboy“, jehož největšími highlighty byly jednoznačně dvě spolupráce s legendárním elektronickým duem Daft Punk.

Koketování s elektronickými producenty se mu zřejmě líbilo, proto s nim pokračuje i na novém EP. To se jmenuje “My Dear Melancholy” a zcela nečekaně, téměř bez oznámení, vyšlo v pátek 30. března. The Weeknd se na něm vrací k temnějšímu zvuku své ranné tvorby. K tomu mu dopomohla řada producentů, přičemž převážnou většinu z nich známe právě z elektronické scény.

Jako prvního si určitě všimnete francouzského techno producenta Gesaffelsteina, u kterého jde o jeho první releasy od roku 2015. Ten je u dvou skladeb, které produkoval, rovnou uveden jako host. Na jedné z nich, s názvem “Hurt You” navíc spolupracoval i s Guy-manuel de Homem-Christo, jednou polovinou Daft Punk. Výčet elektronických interpetů je zakončen Skrillexem, který svou produkcí obohatil skladbu “Wasted Times”.

“My Dear Melancholy” zatím získává velmi pozitivní recenze a rozhodně se jedná o projekt, který by si neměli nechat ujít fanoušci kvalitního popu, r&b ani elektronické hudby. Celé EP si můžete poslechnout pod článkem.

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.