Bude Swedish House Mafia i na Tomorrowlandu?

Tomorrowland odhalil slogan, který je stejný jako byl letošní slogan Ultra Music Festivalu. Odhalí nám tedy i stejné překvapení jako UMF?

Ultra Music Festival před svým zahájením hlásal, abychom „očekávali neočekávané“.  Ze zpětného pohledu se jeví, že to pravděpodobně nebyl ten nejlepší slogan k jejich 20. výročí. Většina jejich překvapení bylo poměrně předvídatelné, ve výsledku dokonce i setkání Swedish House Mafie. (Nepochopte nás špatně, samozřejmě to bylo úžasné, ale po tom všem tajnůstkaření už i trochu předvídatelné.)

Tomorrowland nicméně nyní používá ten samý slogan a to nás donutilo se zamyslet. Chystá snad Swedish House Mafia další show? Dne 26. 3. 2018  Tomorrowland sdílel na události italského eventu fotografii právě s tímto sloganem. Na ostatních sjednocených událostech jsme však žádné jiné podobné příspěvky sdílené Tomorrowlandem nenašli.

SHMAFIA

Teď jsou tu dvě teorie, které jsou poměrně zřejmé. Buď si z nás Tomorrowland dělá legraci anebo se můžeme těšit na další show Swedish House Mafia. Ať už je to tak či onak, existují i některé další festivaly, jako např. Creamfields, které zveřejňovaly nápovědy o dalších potenciálních vystoupeních SHM.  Jelikož zatím není nic potvrzeno a jedná se zatím pouze o domněnky, tak nám nezbývá nic jiného než jen doufat, že tuto skvělou sestavu ještě někdy uvidíme na stagei. A po zkušenostech s letošním UMF, kdy nebylo vystoupení SHM jisté až do poslední chvíle, si můžeme být jistí, že si počkáme hodně dlouho.

Zdroj: youredm.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.