Ultra

Ohlédnutí za Ultra Music Festivalem 2018

Určitě každý vášnivý fanoušek EDM zná nebo přinejměnším slyšel o Ultra Music Festival (UMF). Ten se letos konal již po 20. v řadě v Bayfront Park v Miami na Floridě. Ve dnech 23. 3. 2018 – 25. 3. 2018 vystoupili na stagích UMF ti nejlepší světoví DJs. Pojďme si připomenout ty nejzajímavější!
Letošní UMF obsadilo do line upu jména jako Afrojack, Axwell Λ Ingrosso, The Chainsmokers, David Guetta, DJ Snake, Hardwell, Carl Cox, G-Eazy, KSHMR a mnoho a mnoho dalších.

Za zmínku určitě stojí legendární Carl Cox, který měl možnost odehrát set první i druhý den. Je to jeden z nejdéle působících DJs vůbec a více o něm se můžete dočíst například v naší pravidelné rubrice zde. Níže můžete kouknout na jeho set z prvního dne.

Zapomenout nesmíme ani na dvojici Axwell Λ Ingrosso, kteří za pultem odvedli úžasnou práci a dokázali všem rozproudit krev v žilách. S touto dvojicí v lineupu a oznámením Steva Angella o tom, že na UMF letos nevystoupí, zhasla jiskřička naděje nejednoho fanouška na znovuzrození Swedish House Mafia. Opak byl však pravdou.

Taktéž bychom neměli opomenout ani na nadaného norského mladíka v masce se jménem Alan Walker, který letos vystoupí také na Beats for Love! Soudě podle toho co předvedl, máme se v létě v Ostravě hodně na co těšit.

Robbert alias Hardwell, jenž se umístil již 6x v žebříčku DJ MAG, zahrál jeden z nejenergičtějších setů na UMF, o čemž se můžete níže přesvědčit sami!

Oliver Heldens také známý jako HI-LO si svůj set podle výrazu užíval nejen díky skvělému počasí, ale taky díky atmosféře jenž vyzařovala z fanoušků. Tento energický mladík předvedl na stagei jedinečnou show, která by vám rozhodně neměla uniknout!

Trance legenda Armin van Burren, který se v žebříčku DJ MAG umístil v Top 10 již 16x, se zde musí dle našeho názoru také zmínit. Jendoduše proto, protože způsob, jakým hrál a jak komunikoval s publikem, je něco opravdu úžasného. Na jeho set se musíte kouknout i vy!

A na závěr patří zlatý hřeb, o kterém již byla řeč – SWEDISH HOUSE MAFIA! Na opětovné spojení této úžasné trojice fanoušci čekali dlouhých pět let. Jejich set uzavíral celý festival a byl podle nás jeden z nejlepších. Určitě se i ty podívej na set Axwella, Sebastiana Ingrossa a Steve Angella!

Zdroj: youtube.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.