Pendulum

Pendulum se vracejí s remixovým albem!

Legendární (převážně) drum and bassová kapela Pendulum se v loňském roce vrátila k živému vystupování a letos nám konečně slibuje nový materiál. Sedmiletou pauzu mezi releasy ukončí nové album “The Reworks”, které by podle všeho mělo vyjít 29. června.

Jak už název napovídá, jedná se o album remixů jejich předchozí tvorby. Výběr remixérů je opravdu pestrý a vybere si tam opravdu každý. Drum and bass zde reprezentují Noisia a Matrix & Futurebound. Fanoušky EDM potěší remix od bratra Steve Angella, AN21 a nebo samotného Roba Swirea a jeho projektu Knife Party. Mezi dalšími remixéry se objeví třeba legendární Moby, future bass verze “The Island” od Skrillexe a dokonce i metalový kytarista Devin Townsend.

První vlaštovkou je remix “Hold Your Color” od Noisie, který vyšel 16. března. Ten můžete získat zdarma, pokud si album předobjednáte, ať už ve verzi digitální, na CD, nebo na vinylu. K mání bude i kompletní diskografie kapely na vinylech, pod názvem “The Complete Works”.

Kompletní tracklist najdete pod článkem, kde si můžete poslechnout i první vydaný remix. Doufejme, že toto album jen otevirá cestu ke zcela nové tvorbě Pendulum!

Tracklist:

1 Hold Your Colour (Noisia Remix)
2 Blood Sugar (Knife Party Remix)
3 9000 Miles (Eelke Kleijn Remix)
4 The Island, Pt. 1 (Dawn) [Skrillex Remix]
5 Propane Nightmares (Grabbitz Remix)
6 Crush (Devin Townsend Remix)
7 Tarantula (Icarus Remix)
8 Witchcraft (Pegboard Nerds Remix)
9 Watercolour (Matrix & Futurebound Remix)
10 The Island, Pt. 1 (Dawn) [AN21 Remix]
11 Still Grey (DJ Seinfeld Remix)
12 Vault (Moby Remix)
13 Streamline (ATTLAS Remix)

Zdroje:
UKF.com
youredm.com
pendulum.com

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.