TAC

Trancer Against Cancer – Trancem proti rakovině!

TAC = Trancer Against Cancer

Dne 29.3.2018 se v industriálních prostorách plzeňské Papírny bude konat unikátní charitativní akce s názvem „Trancer Against Cancer (TAC).“ Jak už název napovídá, výtěžek akce poputuje na podporu boje proti rakovině. Kam konkrétně? Výtěžek bude věnován pražské Onkologii Motol.

S myšlenkou uspořádat tuto akci přišel známý český trance DJ a producent Thomas Coastline, sám statečně bojující s tímto zákeřným a obtížně léčitelným onemocněním právě v pražské FN Motol. Vlastní zkušenosti s touto chorobou ho přiměly k myšlence pokusit se zvednout povědomí o onemocnění rakovinou a především jak nutná je prevence a včasná léčba.  Ale není to jen o Thomasovi samotném. Tento odvážný bojovník chce ukázat i všem ostatním, kteří s touto nemocí bojují, že v tom nejsou sami. A proč to neudělat právě pomocí skvělé akce, která poukáže na to správné téma? Dát možnost lidem se pobavit a zatančit na svou oblíbenou muziku, ale hlavně podpořit dobrou věc.

TAC

JP + TC

Organizace první edice této party se chopila plzeňská promotérská agentura JP Entertainment, kterou oslovila myšlenka udělat něco pro dobrou věc a společně s Thomasem Coastlinem vdechli akci „Trancer Against Cancer“ život. Dalším partnerem akce je módní značka MDMA Fashion, jež vyrábí originální oblečení a oděvní doplňky, která společně s Thomasem navrhla speciální edici triček „Trancer Against Cancer“, jež budou k zakoupení na místě v průběhu akce a jejichž výtěžek půjde rovněž na podporu boje s rakovinou.

Na akci vystoupí bez nároku na honorář tranceoví DJs z naší i zahraniční scény. Headlinery jsou slovenský talent, který sklízí velké úspěchy v zahraničí – ReOrder, další hlavní hvězdou bude  německý DJ a producent Dennis Sheperd, který se krom produkci a DJingu věnuje také vzdělávání hudebníků v oboru elektronické hudby. Line-up doplní čeští, němeščtí, slovenští a ruští matadoři trance scény,  mezi něž patří např. Marc van Gale, Kristy Jay či (dokonce člen našeho redakčního týmu) ProggyBoy.

BeFunky Collage

Vstupenky na tuto party zakoupíte v síti Ticketstream.

Mediálními partnery akce jsou: Pořad o taneční hudbě Digital Love, DanceRadio a mimo další i server OneZoo Music

Oficiální FB událost: https://www.facebook.com/events/214077419166778/

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.