ON MY WAY od dua Axwell /\ Ingrosso slaví narozeniny!

Určitě každý milovník EDM zná skladbu od Axwell /\ Ingrosso s názvem ON MY WAY. Tato skladba totiž dnes slaví 3 roky od vydání. Ukážeme si jak se sám Axwell k této skladbě vyjádřil.

Tato švédská dvojice je složena z bývalých členů Swedish House Mafia, okolo kterých nyní kolují spekulace o možném návratu zpět na scénu. Více se můžete dočíst ZDE.
Axwell /\ Ingrosso začali na scéně působit v roce 2014, kdy jako v listopadu tohoto roku vydali oficiálně první track “Something New”.

Track “ON MY WAY” je motivační a velice chytlavý, což byl záměr producentů už od začátku. Sám Axwell i Ingrosso si zahráli ve videoklipu hlavní role jako streetfighteři / podvodníci. Videoklip je velice dobře zpracovaný a hlavně nápaditý. Na tento klip pak navazuje i “Can’t Hold Us Down”, který byl vydán den poté a je tak trochu “šílenější”.

Axwell se k tomuto tracku vyjádřil:

“Tahle nahrávka je velice pozitivní. Ve stylu ‘Jo pořád jsou nějaké problémy, ale pojďme do toho!’. Je to jeden z nejlepších songů v našich setech. Myslím, že skvělá věc u všech našich tracků je, že všechny jsou rozdílné. A tenhle je hodně odlišný, hlavně text je takový ten co si budou všichni zpívat. A to je hlavní účel.”

 


 

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.