Top 5

Top 5 skladeb týdne – 09/2018

Načali jsme třetí měsíc roku 2018 a s ním i poslední jednociferný týden. Tak se jdeme podívat, co nám nadělil v rámci elektronické hudby!

Dimension – Raver

Bristký producent Dimension navazuje na úspěch svého minulého hitu “UK”. Opět se rozhodl použít vokální samply ze starých rádiových show a videí. Zároveň se opět drží zvuku na pomezí DnB a hardcoru. Dá se očekávat, že tohle uslyšíme zase všude, stejně jako “UK”.

Robin Schulz & Marc Scibilia – Unforgettable (Kryder Remix)

Kryder dostal za úkol zremixovat nejnovější singl Robina Schulze a výsledek je hodně překvapivý. Kryder tentokrát původnímu tempu příliš nepřidal a zůstal na pohodovém tempu ale i přesto mu přidal svůj signature sound. Disco a progressive prvky se k chytlavým vokálům originálu hodí opravdu skvěle.

Nico De Andrea & Pete Dash – Burning Sun

První release pro Staar Traxx pro rok 2018 sice ničím nepřekvapí, ale v zajetých kolejích má hodně co nabídnout. “Burning Sun” nám přípomene, že jaro a slunečné počasí je už za rohem. Perfektní plážové rytmy tvoří společně s africkými vokály skládačku, která do sebe perfektně zapadá.

DubVision & Raiden – Keep My Light On

I když Dubvision poslední dobou hodně experimentovali s jinými žánry, vždy si najdou čas se vrátit k melodickému big roomu, kterým se nejvíce proslavili. V nověm tracku se spojili s korejským producentem Raidenem, který společně s Martinem Garrixem vystoupil na závěrečné ceremonii letošní olympiády. Martin byl se spoluprací zřejmě spokojen a tento track mu vydal na svém labelu STMPD.

Alex Metric & Ten Ven – Otic

Na závěr si dáme pořádný deep house od Anjunadeep. Alex Metric a Ten Ven normálně tvoří docela rozdílnou hudbu a proto jsem si jejich psolupráci nedokázal představit. Výsledek mě však šokoval. Dohromady vytvořili orpavdu krásnou deep progressive skladbu, která vám rozvibruje každou buňku v těle.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.