Top 5

Top 5 skladeb týdne – 08/2018

Máme tady osmé vydání Top 5 v tomto roce. Tentokrát s dalším releasem na našem labelu!

Fatboy Slim – Right Here, Right Now (Camelphat Remix)

Britské duo Camelphat po loňských úspěších rozhodně neusnulo na vavřínech a v roce 2018 se vrací s remixem legendárního hitu Fatboye Slima. Dali mu svůj typický tech house kabátek bez toho, aby porušili atmosféru originálu. A úspěch nenechal na sebe dlouho čekat. Za pouhé dva dny po vydání je remix první v celkovém žebříčku na Beatportu!

Jack Wins feat. Caitlyn Scarlet – Freewheelin’

Jack Wins přichází se svým debutem pro Axtone a servíruje nám přesně to, co v těchto mrazivých dnech potřebujeme. Pozitivní, letně lazenou house peckou. Caitlyn Scarlett to celé doplnila opravku krásnými vokály.

Spoiled And Zigo – More And More (Tom Staar Remix)

Label Armada letos slaví své 15. narozeniny a výročí se chopil opravdu ve velkém stylu. Po dobu celého roku nám bude představovat staré klasiky v moderních remixech. Tuto sérii odstartoval Tom Staar svým remixem trancové klasiky “More and More” z roku 2000. Tomovi se podařilo zachovat původní trancovou atmosféru, ale zároveň track aktualizovat pro moderní posluchače.

Criminal Noise – Future

Po nějaké době tu máme další českou produkci, která se objevila na našem kanále OneZoo Music. Ostravský Criminal Noise ve svém tracku “Future” přináší přesně to, co název naznačuje. Future house pecku,  která se podobá například tvorbě Zonderling.

Selena Gomez & Marshmello – Wolves (Rusko Remix)

Britský producent Rusko je dnes už legendou. Proslavil se hlavně jako jeden z průkopníku dubstepu při jeho největším rozkvětu. Posledních pár let však bojoval s rakovinou a hudebně o něm proto pochopitelně slyšet moc nebylo. Nad nemocí se mu však podařilo vyhrát a letos začal fanouškům představovat novou tvorbu. Jednou z prvních vlaštovek je remix pro song, který asi nikomu z vás neutekl, pokud jste si v poslední době zapnuli rádio. Rusko v tomto případě zabrousil do housových vody a namíchal prvky electrohousu a devadesátkových zvuků.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.