alter

DJs hrají hru na alter ega. Kdo se zapojil?

Mezi Djs se nám teď rozmohl takový nešvar a to sice ten, že začali produkovat hudbu pod jinými jmény. Začala s tím světová jednička Martin Garrix a tento týden se k němu přidali další. Asi nejznámějším “vedlejším projektem” Martina Garrixe je projekt s názvem GRX. Hodně lidem bylo už od počátku zřejmé o koho jde, ale pro některé se i tak jednalo o velké překvapení. V současnosti je rovněž známo také to, že Martin má těch vedlejších projektů hned několik, za všechny jmenujme například projekt AREA21.

Dalším, kdo nedávno přdstavil své alter ego, je Afrojack. Na soundcloudu si vytvořil účet s názvem DJ Afrojack, ale narozdíl od Martina se tím netají a zveřejnil to na svém twitterovém účtu.

https://twitter.com/afrojack/status/959906932449513473

Na Soundcloudu si také nastavil velmi vtipný profilový obrázek a to fotku sama sebe. Říkáte si, co je na fotce sebe zvláštního a koho jiného by si tam měl dát? Nikoho jiného něž sebe samozřejmě ne, ale na této fotce je ve věku zhruba sedmi let! Kdo se chce podívat, jak vypadal Afrojack jako malý a nebo si poslechnout nějakou jeho “vedlejší” tvorbu, klikejte zde.

A Afrojack možná není poslední, kdo se do této hry zapojil. Před pár dny se na internetu objevilo video od umělce s pseudonymem MVI a všichni si začali říkat, že tenhle styl hudby odněkud znají. Rukopis ve videu je velmi podobný tomu od geniálního producenta KSHMRa a navíc se video objevilo právě na jeho FB profilu. Bohužel zatím není potvrzeno, ale ani vyvráceno, zda se opravdu jedná o KSHMRovo alter ego a nám nezbývá nic jiného, než si na odpověď počkat. No schválně, posuďte sami.

Coming SoonIntroducing The MVI

Posted by KSHMR on Fry’day, Februarrry 9, 2018

Zdroj: edmsauce.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.