techno

Techno festival v tajném armádním bunkru? Proč ne?

Už vás nebaví stejné kluby, stejné festivaly a koncerty? Prahne vaše nátura po něčem originálnějším? Pokud jste navíc zarytý techno fan, máme pro vás nabídku, která se neodmítá.

OBJEKT 5001 je nejnovějším festivalem který se toto léto uskuteční v Berlíně. A párty to bude více než neobyčejná. Akce se nebude konat ve skladišti a ani na zámku, jak jsme už u techno festivalů zažili. Tentokrát temné rytmy rozduní tajný vojenský bunkr na severu města.

Místo je dokonale ukryto před zraky veřejnosti. Honecker-Bunker je místem významné historie. V dobách Německé demokratické republiky se jednalo o jeden z nejdůležitějších vojenských bunkrů. Zůstal však tajemstvím po celou dobu své existence a byl objeven až po pádu Berlínské zdi.

Sloužil jako protiatomový kryt pro tehdejší německou elitu. Nyní se do dějin zapíše znovu, protože byl vybrán, jako místo konání inauguračního festivalu OBJEKT 5001 .

Festival vytvořený samotnými milovníky techna, kteří chtěli zasadit temnou hudbu na místo s temnou historií. Organizátoři pozvali celé spektrum hudebních počinů. Vedle techna se můžeme například těšit na Ambient Stage.

První obsazená jména zní velice slibně. Patří mezi ně například Accurate, Antigone, Francois X, Freddy k, Rachel Lyn, Shlømo a Tom Talenburg. Další jména budou oznámena v průběhu února a března.

Více informací o festivalu najdete ZDE

Zdroj: djmag.com
Zdroj foto: electronicbeats.net
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.