Top 5

Top 5 skladeb týdne – 07/2018

Máme tady sedmé vydání Top 5 v tomto roce. Uvidíme, jak šťastná byla sedmička pro novou hudbu.

Clean Bandit feat. Julia Michaels – I Miss You (Kryder Remix)

Hit od Clean Bandit, který brázdí rádiové vlny už několik měsíců, se dočkal remixového balíku, který obsahuje i velmi očekáváný remix od Krydera. Ten se tentokrát vydal na čistě progresivní cestu. Skvělé vokály od Julie Michaels tak dostaly zcela nový rozměr.

NEW_ID & SOVTH – Step Inside

Axtone začal rok 2018 svým releasem číslo 100, ale u něj rozhodně nehodlá zastavovat. Hned další týden nám přináší kolaboraci stálice labelu NEW_ID se stále rostoucími nováčky SOVTH. “Step Inside” se pohybuje přesně na pomezí progressive a future housu a prvky obou subžánrů perfektně spojuje do výborného koktejlu.

Skrillex feat. Poo Bear – Would You Ever (Arty Remix)

Pokračujeme s dárečkem, který poskytl Arty svým fanouškům zdarma na svém soundcloudu. Loňský hit od Skrillexe předělal do svého typického zvuku, který tracku překvapivě dobře sedí. I když tento zvuk slýchámě teď většinou od jeho projektu Alpha 9, jedná se rozhodně o skvělý dárek. Potěšila by ale i extended verze,
ky future

Offaiah – Private Show

Jihoamerickému producentu Offaiah stačí vydat jeden track a pár remixů ročně, aby zůstal relevantní. Na tento rok si připravil track “Private Show”, který rozhodně nepolevuje v kvalitě oproti předchozím skladbám. Hudební stránka opět balancuje mezi tech housem a prvky future housu, které jsou doplněny hypnotizujícími vokály neuvedené zpěvačky.

Damien N-Drix – Talking

Oliver Heldens představil už sedmé pokračování EP série “Heldeep DJ Tools”, které tentokrát nabízí 4 velmi povedené tracky. Jako zástupce jsem vybral “Talking” Damiena N-Drixe, který je známý tím, že často ve svých skladbách používá velmi bizarní zvuky. Tentokrát se ale držel docela při zemi.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.