D’n’Bulletin

D’n’Bulletin – leden 2018

Vítejte všichni u lednového dílu! Venku by mělo být pěkně mrazivé počasí, ale nějak se ta zima někde zapomněla. Na co se ale rozhodně nezapomnělo, je to nejlepší ze zlámaných beatu za měsíc leden. Snad jste si sjeli nějaký ten zasněžený kopec, poněvadž bohužel na bruslích se toho moc sjíždět nedá. Co si ale rozhodně sjeďte, je dnešní díl! Máme od všeho něco. Od lehounkých zasněžených vrcholku skal po hluboce zamrzla horská jezera končívajíc pod nánosy smrtelných lavin.

Hospital Records – Sick Music 2018

První se podíváme na famózní kompilaci od Hospital Records. Jejich Sick Music 2018 už nějakou tu dobu vévodí ve všech zlámaných top ten.  26. 1. 2018 nám tak vyšlo těchto 26 kusů radosti, každý jedinečný svým zněním, atmosférou, myšlením či posláním. Producenti jako John B, Keeno, Logistics, London Elektricity a mnozí další nám tak nachystali moc krásný vstup do nového roku. Pevně věřím, že si z této kompilace každý vybere své favority podle chuti.

Outlines 2

Dalším v pořadí je technicky výborně zpracovaných 6 tracků z labelu Invisible, který mají pod palcem chlapci z Noisia. Belgický Doctrine a jeho track So Did I je vlajkovou lodí tohoto setíku pro fajnšmekry. Výborný melodický track parádně stinní ostatní neméně výborné deepovky. Outline 2 tak dostává na trh zajímavé zboží, které hýří pestrostí a originalitou.

Revaux – Colours/Trainwreck

Zavítáme také k nováčkům. Britští Revaux a jejich dva tracky Colours a Trainwreck vás ponoří hluboko do své atmosféry. Doufám, že o nich ještě někdy uslyšíme a nezamrznou někde na půli cesty za slávou. Colours máme doplněn o vokály zpěvačky Charli Brix a celý track na vás snadno přenese svou tajemnou atmosféru.

Ozma – The Adventure EP

Nyní se podíváme někam, kde je opravdu zatracená zima —> do Ruska. V mrazivém Petrohradu se nám vydal Ozma na cestu plnou zábavy a dobrodružství a vydal jeho The Adventure EPkteré vyšlo na Serial Killaz Records což je trošičku zvláštní, neboť tento label se moc tímto stylem nevyznačuje. Každopádně 5 pěkně filthy tracků se postará o vaši zábavu.

L33 – Mafia EP

Moc hezké agresivní EP si pro nás nachystal  bulharský L 33. Mafia EP obsahuje 5 tracků z nichž dva z nich zdobí MC Coppa. O vydání se postaral neuro label Eatbrain. Nesmí chybět v žádném neuro playlistu či na party někde v klubu. Nedávno byl L 33 oznámen na festivalu Beats For Love jako jeden z účinkujících 😉

Tímto playlistem ostatních zajímavých písniček z ledna se s vámi loučím a uvidíme se zase u dalšího dílu věnovaný měsíci únoru. Do té doby hodně zdaru, štěstí a kvalitní hudby!

Radek Hrubý

Blogger / DnB  enthusiastic

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.