Mike Williams

R3hab, Mike Williams a jejich impozantní kolaborace “Lullaby”

Existuje mnoho mladých producentů, kterých si každoročně všímají velká hudební vydavatelství mezinárodní elektronické scény s cílem rozvíjet jejich kariéru. Mike Williams je jedním z těch, kterým se podařilo uspět.

Pravděpodobně nejúspěšnější hudební vydavatelství současnosti co se objevování mladých talentů týče, Spinnin’ Records, se snaží zopakovat úspěch, který zaznamenali s Martinem Garrixem, který právě z tohoto labelu vzešel. Mike Williams je jedním z těch, kterým se podařilo si vydobýt svou pozici díky trackům jako “Feel Good” spolu s Felixem Jaehnem a “I Want You” ve spolupráci s Tiëstem, která také získala stálý support právě od Martina Garrixe.

Kolaborace, kterou nedávno představil s R3habem, již nyní vypadá, že také bude mít tak velký ohlas jak u předchozích zmíněných songů. Track s názvem “Lullaby“, překvapuje velkým spojením mezi  ženským vokálem a instrumentální částí, která se podobá stylu od Brookse, který se zaměřuje převážně na Future House. Musím přiznat, že oba producenti odvedli skvělou práci, ale onen vokál, ten je jednoduše z jiného světa. Neznámá zpěvačka předvedla vynikající výkon!

Spojením klasické struktury a stylu Mika Williamse a charakteristického softwarového doteku R3HABA vznikl dokonalý, relaxační song s melancholickou melodii. Stále udržuje pozitivní a radostnou náladu. Proto se domnívám, že spolupráce je zvláště geniální, dobře zpracovaná a schopná sdělovat jedinečné pocity posluchači. Takže, co je zde tak úžasného? Atmosféra.

Vynikající výsledek pro R3haba a Mikea Williamse, od kterých doufáme, že i v budoucnu uslyšíme další skladby, které se zamíří podobným směrem.

Zdroj: edmreviewer.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.