Top 5

Top 5 skladeb týdne – 04/2018

Co by to bylo za pondělí bez přehledu nejzajímavějších tracků minulého týdne Top 5? Tentokrát se toho moc neurodilo na bigroomové scéně, takže bude mít jen jednoho zástupce. Zbytek bude naprostá pohoda.

Ferreck Dawn – Wilderness

Ferreck Dawn se proslavil díky Spinnin’ Records a future/tropical housové vlně, ve které dokázal stvořit opravdu kvalitní tracky. Podobně jako někteří jeho kolegové se ale po čase rozhodl směřovat svůj zvuk trochu jiným směrem. “Wilderness” v tomto trendu pokračuje a přináší nám tech housový zvuk s docela známým africkým vocal loopem.

Michael Calfan – On You

Michael Calfan je podobný případ jako Ferreck, jen úplně původně začal u progressivu. Po krátké odmlce se nyní vrací s novou vizí svého zvuku. “On You” pořád zaujme i mainstreamové fanoušky, ale tentokrát nemíří jen na ně.

Corey James & David Pietras – Arlanda

David Pietras v poslední době kolaboruje s mnoha většími jmény, která rozeznala jeho talent a nyní se snaží mu pomoci prorazit. Díky tomu se dočkal i releasu na Size Records, na kterém se spojil s Corey Jamesem. Jedná se o stoprocentně čistý progressive, který by se neztratil ani na Anjuně.

BT – Yahweh

U progressivu ještě zůstaneme. Legenndární BT se vrací na Armind a opět plně ukazuje svůj talent. Jestli vás nedostane luxusní progressive “drop” tak to určitě udělá krásný smyčcový break.

Loopers – Violent Life

A nakonec trochu přitvrdíme. Loopers je už pravidelným návštěvníkem Dyrova labelu WOLV a i s dalším trackem tam skvěle zapadá. Kombinace bass housového drop a 90’s piána s rapovým samplem bude fungovat vždycky!

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.