Bizzey

Bývalý člen Yellow Claw – Bizzey – vydá své první album!

Projekt Yellow Claw zná ve světě EDM hudby snad každý. Minulý rok toto duo zavítalo i do Prahy, konkrétně na Magnetic festival a tento rok se jich v Praze dočkáme znova! Těšit se na ně můžete už 30.04. 2018 v pražském klubu Retro Music Hall. Možná ale netušíte, že do poloviny roku 2016 měli o jednoho člena více a tím byl právě výše zmíněný Bizzey.

V červnu tomu budou dva roky, co odešel rapper Bizzey z tehdy tříčlenného projektu YC. Podle jeho slov se chtěl více věnovat své rodině a jak si určitě dovedete představit, při kariéře jakou má toto seskupení toho s rodinkou příliš nestihnete. Nyní už ale víme, že i rodina se postupem času ohraje a Bizzey to bez hudebního průmyslu příliš dlouho nevydržel a vrátil se zpět k produkci.

Na svém Twitteru oznámil, že bude 16. února vydávat své první album po odchodu z Yellow Claw. Ponese název November. Jak jinak by se také mělo jmenovat album vydané v únoru, než listopad, že ano? Proč zvolil název právě “November” nezdůvodnil, a nechává tak prostor pro domýšlivost fanoušků a spekulace.

Podle dosavadních informací by mělo být album hlavně v Nizozemštině a v některých traccích se objeví i angličtina.

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.