Pryda

Pryda Arena se vrací zpět na Tomorrowland

Autora legendárních tracků jako Call on Me nebo Pjanoo není třeba představovat. Eric Prydz alias Pryda alias Cirez D alias Tonja Holma je švédský producent který dobývá několik hudebních žánrů zároveň. Ať už jde o lehké kousky jako Genrate či Breathe nebo temnější tvorba typu Accuser či Century Of The Mouse. Vždy jde o počiny hodné poslechu.

Švédský producent přislíbil návrat jeho slavné Pryda Arena na letošní ročník Tomorrowlandu jako součást druhého víkendu (27.6. – 29.6. 2018).

Letos oslaví koncept Pryda Arena 8 let své existence. Mohli jsme jí vidět například na festivalech jako Creamfields či Steel Yard. Na Belgickém Tomorrowlandu si odbyla premiéru minulý rok. Za dobu své existence se stala Pryda Arena legendou. A u festivalů, jako již zmíněný Creamfields, tvoří nepostradatelnou součást celého festivalu.

Samotný koncept však nezahrnuje pouze Erica, nýbrž i zajímavé hosty. Loni to byl například Adam Bayer, který kromě Prydzovy show hrál i na Main Stage.

Již v říjnu roku 2017 pořadatelé Tomorrowlandu odhalili téma následujícího ročníku, které ponese název “The Story of Planaxis“. Festival proběhne ve dvou víkendech. První od 20 do 22 července. A druhý od 27. do 29. července.

Eric na loňském Tomorrowlandu odehrál kromě své scény i set na Main Stage.

 

zdroj: djmag.com

 

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.