Holy Ship

Na festivalu Holy Ship se zatýkalo! K situaci se vyjádřil i Laidback Luke

Možná někteří víte, že v Americe se každoročně koná festival na plovoucí lodi. Ten nese název Holy Ship a dostat se na tento unikátní festival je pro mnohé cloživotním snem.

Výsledek obrázku pro holy ship

Ovšem i z takového snu se může stát noční můra, a to i pro vystupující DJs.

Výsledek obrázku pro holy ship

“Svatá loď” pravidelně vyplouvá na začátku roku a to hned 2x za sebou! Na letošní první termín (6. – 10. ledna) bohužel nebudou pasažéři vzpomínat v dobrém. Na loď se mezi návštěvníky totiž nalodilo pár agentů z amerického úřadu pro kontrolu návykových látek. A jak už to tak na podobných festivalech bývá, pár lidí u sebe drogy mělo a zhruba dva tucty lidí bylo zadrženo. Mezi nimi byla i bývalá manželka DJe Laidback Lukea, Gina Turner, která měla na Holy Ship sama jako DJka vystupovat.

Výsledek obrázku pro laidback luke gina

Podle dosavadních informací u sebe měla kokain a dva léky, na které neměla lékařský předpis. Ona i Laidback Luke se k situaci vyjádřili na Twitteru:

Výsledek obrázku pro holy ship gina turner

Gina Turner dle vlastních slov u sebe měla marihuanu, na kterou měla lékařský předpis a obvinění o kokainu je prý falešné. K její smůle však v americkém státě Florida, pod jejíž vlajkou loď pluje, je i marihuana nelegální. Takže ještě uvidíme, jak vyšetřování celé této nepříjemné záležitosti dopadne.

Její bývalý manžel, Laidback Luke, se k situaci vyjádřil takto.

Kauce za Ginu byla stanovena na částku ve výši 3.500 $, takže s její účastí na další plavbě by neměl být problém.

Kompletní seznam všech zadržených najdete na odkaze níže.

news.brevardtimes.com

Zdroj: ???
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.