Top 5

Top 5 skladeb týdne – 02/2018

Labely a interpreti se konečně začínají vzpamatovávat ze sváteční okurkové sezony a přicházejí s větším výběrem nové hudby. Opět tady máme výběr napříč žánry – Top 5!

HI-LO & Dada Life – Love Vibrations

Oliver začíná rok předělávkou letitého singlu od Dada Life, kteří se nám tak díky staré tvorbě dostávají do top 5 už po druhé za sebou. “Love Vibrations” i přes svůj původ z roku 2011 bylo ve své originální verzi slyšet v setech mnoha velkých jmen i během loňska. Oliver tak neměl příliš těžkou práci track modernizovat a stačilo je jen doplnit o typické “HI-LO synthy”.

 

Jauz – Feel the Volume (Ben Nicky Remix)

“Feel the Volume” byl první Jauzův velký hit a zároveň track, který odstartoval bass house mánii. Nový remix přináší velmi nečekaně trancový Ben Nicky, který si opravdu nebral servítky. Track předělal do psytrancové podoby, ale aby to nkomu nepřipadalo moc pomalé, přidal hardstylové tempo 150 BPM!

 

Nicky Romero feat. Spyder – PRTCL

Label Protocol Records se dočkal svého releasu číslo 100, o který se postaral jeho samotný boss. “PRTCL” nás vezme lehce do minulosti a mnohým z vás určitě připomene rok 2011 a Nickyho legendární track “Camorra”.

 

Alpha 9 – You and I

Arty má se svým oživeným projektem Alpha 9 očividně velké plány. Už teď má naplánovano uřadu vystoupení a taky oficiální remix pro Axwella s Ingrossem. To vše odstartoval novým trackem u Flashover Recordings. “You and I” přináší přesně ten progresivní zvuk, který od Alpha 9 čekáme.

 

Curbi – Blow Up

Curbiho dobře známe díky jeho syrovým, agresivním trackům, které balancují na pomezí big roomu a future housu. Ani u nejnovějšího zářezu “Blow Up” nečekejte nic jiného. Připravte se, že tohle do svých setů bude opět zařazovat skoro každý z EDM světa.

 
Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.