krasobruslení

Krasobruslař si jako hudbu pro své vystoupení vybral DJ Snakea

Že je krasobruslení staromódní sport? Pokud si to myslíte také, tak pro vás máme jednoho mladého krasobruslaře, který se vás pokusí přesvědčit o opaku.

Chazz Michael Michaels již před deseti lety pochopil, jak důležitá je provokace v charakteristicky konzervativním a tradičním prostředí krasobruslení. Chazz zkrátka věděl jak lidi rozproudit. Pro všechny ty, kterým tato reference uniká, Chazz Michael Michaels je fiktivní postavou ze snímku nazvaného ‘Blades Of Glory’ (česky ‘Ledově ostří’). No a po těch letech si také konečně vzal někdo jeho slova k srdci a rozhodl se rozvířit jinak klidné vody krasobruslařského světa. Novopečenou celebritou je Jimmy Ma, rodák z Queensu, jehož krasobruslařské vystoupení doprovozené hity DJ Snakea se stalo internetovou senzací.

Zatímco se snaží zachovat tradiční krasobruslařskou vážnost a dekorum, Jimmy Ma své vystoupení rozparádí kombinací tracků ‘Propaganda’ a ‘Turn Down For What’. Což je ve sportu, kde často bývá hudebním doprovodem i klasická hudba jako Mozart nebo Bach, pořádně husarský kousek. Jeho vystoupení mu na americkém národním šampionátu nakonec vyneslo konečnou 11. příčku. Nebojím se však tvrdit, že své místo na výsluní si Jimmy tímto svým vystoupením již našel. A jak že mu to na tyhle EDM vypalovačky vlastně jelo, to se můžete podívat níže. Součástí je i původní anglický komentář, který rovněž stojí za to.

Zdroj: dancingastronaut.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.