Top 5

Top 5 skladeb týdne 1/2018

Po sváteční pauzičce je tu nové vydání Top 5! Čím si osladíme vstup do nového roku?

Havoc & Lawn Vs. Rocket Pengwin & Danusk – Windmills

Začínáme novinkou od Staar Trax. Tom Staar připravuje na letošní rok nový podcast a ani jeho label nezahálí. Rok začal s vokální groovy peckou od stále rostoucího dua Havoc & Lawn. I když máme leden, track vám zaručeně připomene slunné dny.

 

The Tribe Of Good – Loving You Baby (Weiss Remix)

Dále tu máme trošku lahodného tech housu od Toolroom Records. Krásná vokální záležitost v remixu od stálice labelu Weisse vás rozhodně donutí si hodit střevícem. Ideální track jak pro warmup set, tak pro afterparty!

 

SOVTH – My House (Bout Edit)

O producentovi SOVTH je slyšet čím dál tím více a je jasné, že se svou skvělou tvorbou má před sebou světlou budoucnost. Nejnovější záležitost vychází u Flamingo Records a přináší hřejivé funky beaty s vokálním samplem. Další track, který vás přesune někde doprostřed července!

 

Shapov feat. Trouze – The Way (Pete K Remix)

Prvním releasem Axtone pro rok 2018 je remixový balíček k “The Way” od Shapova. Ten je opravdu rozmanitý a přináší celkem pět kvalitních remixů. Jako zástupce jsem vybral remix od nového talentu Pete K. Ten pomalý originál předělal do svěži progressive podoby.

 

Dada Life – We Meow, You Roar

Nakonec tu máme trošku retra. Tento track původně pochází z roku 2007, ale doteď byl dostupný jen na vinylu. Dada Life se ho však rozhodli vydat znova, aby byl dostupný na všech platformách. Můžete očekávat velmi temný zvuk, který zasahuje lehce do techna.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.