D’n’Bulletin

D’n’Bulletin – prosinec 2017

Přeji všem moc krásný rok 2018 plný good vibes a zážitků u DnB. Když se podíváme na prosinec minulého roku, musím se přiznat, že bylo velmi těžké vybrat něco zajímavého. Proto to bude dnes takové trošku odlišné. Mrkneme se na pár alb a EP, a pak se pokusíme prodrat vlnou všech kompilací Best Of (doplňte, co vás napadne).

T.R.A.C.  – Life In Motions

Skočíme si do tavicího se kotle kultur, národností, povah a hudby – do New Yorku. A to konkrétně k osobnostem, které nejsou zrovna vítané na pódiích- tedy k Mcs. MC T.R.A.C. a V Recordings dali do kupy album Life In Motions. Tohle album je opravdu luxus. Noční procházka nikdy nespícím městem, mlha olizující neony nonstopů, déšť padající na střechy klubů. Atmosférou New Yorku nasáté album by si měl pustit určitě každý fajnšmekr.

Razlom – Drunk Drifter

Ruští Razlom skládající se z legend jako Nouwa a Encode vydali dvojici tracku na releasu Drunk Drifter. První track Drunk Funk číší tajemnou James Bond atmoškou a zároveň je i pěkně akční. Druhý track vás zavede mezi sakury do Japonska Tokyo Drifter je track s poklidnou atmosférou skrývající se za tradiční japonskou hudbou.

Gydra – Beatdown EP

Držte se na židlích, přichází Beatdown EP. Jsme opět v mrazivém Rusku u producentů Menfort & Bes, kteří tvoří čím dál víc známější duo Gydra. 6 nadupaných zbraní, které by neměly chybět ve vašem arzenálu.

RAM 25

První takovou kompilací je RAM 25 obsahující 42 tracků mapující dlouhých 25 let existence tohoto fenomenálního labelu. Tady zkrátka není potřeba psát víc. Snad je ať na to hopsnete a podíváte se na hitovky, které na tomto labelu vyšly a na hitovky, které jsou starší než někteří z nás.

Critical Music Presents: Modified Sonics

Dalším takovým „výročním“ LP je Modified Sonics z Critical Recordings, které tak uzavřelo svůj patnáctý rok na scéně. Kasra, majitel labelu, tak nějak obvolal všechny členy Critical rodiny zdali by nemohli zremixovat pár starších fenomenálních kousku popřípadě jim dodat nový VIP kabát. A tak se zde sešlo 17 tracků, které kříčí do světa charakter tohoto věhlasného londýnského labelu.

 Ten Years of Integral

Nakonec si na uklidnění dáme Ten Years of Integral, ať při tom zkouškovém či stresovém vstupu do roku 2018 je trocha klidu. Jména jako Technimatic, Dawn Wall, Mohican SunArtificial Intelligence disponuje tento label značnou zvučnou silou. Myslím si, že rozhodně každý z vás bude znát minimálně jeden z těchto 29 tracků nachystaných na tomto LP.

Tímto LP se s vámi loučím a potkáme se zase na konci ledna.

 

Radek Hrubý

Blogger / DnB  enthusiastic

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.