Earthquake

Hardwell si přichystal pro své fanoušky překvapení. A nezůstal jen u jednoho!

Bývalou světovou DJ jedničku a zakladatele Revealed Recordings zná snad každý, kdo kdy slyšel pojem EDM. Nedávno vyšly jeho dlouho očekávané trackyAfrojackem a duem Moksi, Hardwell však o Vánocích naděloval dál.

Jeho vánočním dárkem pro fanoušky byl B2B set po boku dua Dimitri Vegas & Like Mike. 
Tento speciální vánoční dárek byl pro mnohé velkým překvapením. Je totiž velmi dobře známo, že tito tři DJs se moc v lásce nemají.

Není se čemu divit!

Dimitri Vegas & Like Mike před třemi lety sesadili Hardwella z DJského “trůnu” a ten na jejich adresu kritikou rozhodně nešetřil. Svou kritikou si však vysloužil akorát tak “vyhazov” z největšího festivalu světa, Tomorrowlandu, protože majitel festivalu je zároveň manažerem výše zmíněného dua

SURPRISE!!! B2B with Dimitri Vegas & Like Mike 🎉

Posted by Hardwell on Satarrrday, Decembarrrr 23, 2017

Společným B2B setem se tak možná pokusili zakopat válečnou sekeru a někteří fanoušci už postují na sociální sítě věty ve stylu: “Hardwellův krok zpět na Tomorrowland!“. Nechme se tedy překvapit, třeba se opravdu Hardwell na Tomorrowland příští rok vrátí.

A co víc, takové skutečnosti nasvědčuje i další Hardwellův dárek. Ke konci jejich B2B setu totiž zazněl track, který vytvořil právě s dvojicí Dimitri Vegas & Like Mike. Track zatím sklízí od fanoušků spíše negativní ohlasy. To ale může být způsobeno tím, o jak nečekaný tah ze strany Hardwella jde.

Do třetice všeho dobrého Hardwell vypustil do světa první část svého yearmixu z roku 2017. Dá se tedy s jistotou říct, že dárky pro fanoušky rozhodně nešetří!

Zdroj: ???

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.