Top 5

Top 5 Skladeb týdne 50/2017

Předposlední Top 5 roku je zde! Společně se podíváme na nějaké novinky, které si už můžeme pomalu připravovat na silvestrovské party.

Corey James & Teamworx – Funky Music 

Corey James se vrací na Size Records a opět ve velkém stylu a ve spojení s Teamworx! Steve Angello pravidelně hrává track “Make The Crowd Go” od stejných producentů a není divu že pokračování, tentokrát doplněné o funky break, si vzal právě pod svá křídla.

 

Todd Terry Pres. CLS – Can You Feel It (Montel Remix) 

“Can You Feel It” je jednou z největších klasik house music a byl už nesčetněkrát samplován nebo remixován. Nejnovější remix vyšel na Toolroomu a na svědomí ho má talent Montel. Ten udělal opravdu skvělý job při předělávání devadesátkové melodie do původní podoby.

 

Abel Ramos – Revolution Drums 

Na Revealed moc často nenarazíme na povedené tracky a už vůbec ne na tribal house. Nyní tam však vyšel nejnovější počin Abela Ramose. “Revolution Drums” je sice jednoduchý, ale hodně účinný track!

 

SWACQ vs. Pandaboyz vs. Lux & Marcusson feat. PollyAnna – I Want It All

SWACQ už jsou na Protocol Records takovou stálicí. Nyní se však spojili hned s několika dalšími producenty a zpěvačkou PolyAnna. Výsledkem je velmi povedená melodická bigroom záležitost s funky nádechem.

 

Bougenvilla – Nagini

Celou top pětku dnes zakončíme future house projektem Bougenvilla. Ti tentokrát předvedli svou melodičtější stránku a přinesli nám velmi příjemnou skladbu s názvem “Nagini”. Tohle se nemusíte bát pustit ani u štědré večeře.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.