Tom Swoon

Spinnin’ Record nevydá nový track od Toma Swoona!

Minulý týden, polský DJ a producent Tom Swoon způsobil smrtelnou nehodu ve své rodné zemi. Tragická událost nastala, když byl Tom Swoon pod vlivem alkoholu, měl v krvi dvě promile. Po havárii byl okamžitě převezen do vazby polskou policií.

Polské zpravodajské zdroje oznámily, že v důsledku incidentu bude pravděpodobně umístěn do vězení v příštích 2 měsících do té doby než bude soud. Dorian Tomasiak, podle právního důsledku tohoto trestného činu bude ve vazbě minimálně 2 roky, kdyby bylo nejhůř, Tom Swoon by si mohl odsedět 12 až 20 let.

Tento mladý polský DJ a producent se zrovna chystal vydat svůj nový track  “Put Em High” ve spolupráci s Therese. Ale zdá se, že Spinnin’ Records zatím ruší vydání tohoto posledního songu. Věci nevypadají vůbec dobře pro tohoto polského producenta, uvidíme jak to s ním dopadne v budoucnosti.

Tom Swoon měl do doby nehody celkem úspěšný rok, například v anketě DJ Mag se polepšil a obsadil 49. místo. Zároveň v posledních měsících se podílel na několika úspěšných vydání včetně “Beside Me” ve spolupráci s Tungevaag & Raaban, “All I Ever Wanted” s Blasterjaxx či “Atom” s izraelským duem Teamworx.

Zde máme krátkou ukázku zmíněného tracku.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.