Top 5

Top 5 skladeb týdne – 49/2017

S končícím kalendářním rokem přichází taková malá “okurková sezona”, kdy se moc zajímavých releasů neobjevuje. Vždycky jsme se s tím ale poprali a aspoň pět kousků našli. Tento týden nebude pro Top 5 výjimkou!

Kelly Clarkson – Love So Soft (Mark Knight & Ben Remember Remix)

Naprosto nečekaný remix pro Kelly Clarkson předvedli pánové Mark Knight a Ben Remember. Vokály úplně rozsekali a předělali to energického tech tracku. U poslechu si rozhodně neuvědomíte, že se jedná o song od někdejší vítězky American Idol!

 

DubVision & Afrojack – New Memories

Dubvision poslední dobou hodně experimentují, takže od jejich kolaborace a Afrojackem by se dálo očekávat ledasco. Proto mile překvapí fakt, že se jedná o “návrat” k jejich tradičnímu melodickému bigroom zvuku. Jedinou výtkou jsou však dost generické vokály, díky kterým můžeme jen doufat i v instrumentální verzi.

 

Matt Nash feat. Georgi Kay – Let You Go

Matt más za sebou velmi úspěšný rok, který se rozhodl završit ve velkém stylu. V “Let You Go” se spojuje jeho typický deep zvuk s podmanivými vokály Georgi Kay, kterou všichni známe z “In My Mind”. Vypadá to, že další hit je na světě.

 

Fedde Le Grand feat. Ida Corr – Let Me Think About It (Celebration Mix)

Některé tracky prostě nestárnou. “Let Me Think About It” je jedním z nich a proto je docel šokující, že skladba je na světě už 10 let. Fedde  výročí připravil novou verzi skladby, která toho od originálu příliš nezměnila. Ale upřímně, žádné větší změny nebyly potřeba.

 

Stadiumx – It’s Not Right But It’s Okay

Na závěr tu máme přijemnou future house záležitost od Stadiumx. Ti si vzali do parády legendární skladbu od Whitney Houston a předělali ji do podoby, která přesně sedí na label Hexagon.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.