Top 5

Top 5 skladeb týdne – 48/2017

Opět je čas na zcela čerstvou a voňavou Top 5. Tentokrát začneme celkem pohodově, ale na konci to docela rozsekáme!

Top 5 skladeb týdne – 48/2017

Chromeo – Juice (Chris Lake Remix)

Disco dvojice Chromeo (kde frontmanem je bratr DJe A-Traka) před pár týdny vydalo singl “Juice”, který je první vlaštovkou z nadhcázejícího alba. První oficiální remix dostal na starost Chris Lake, který dal track svou typickou “dirty house” podobu.

 

Sander van Doorn – Riff (SvD x David Tort Remix)

“Riff” je jeden z nejzádsanějších singlů Sanderova trancového období. Legendární melodie se musela do hlavy vrýt snad každému. K desátému výročí tracku se Sander spojil se španělským Davidem Tortem pro zcela nový remix. Ten si s melodií pohrál k nepoznání a převedl ji do acid tech housové podoby.

 

Thomas Gold – Don’t Stop (Creepin’)

Thomas Gold pokračuje s návratem k housovému zvuku a daří se mu to skvěle. “Don’t Stop” je perfektním příkladem cross over zvuku, který se neztratí jak v housovějších, tak v big roomových setech.

 

WILL K & Jebu – Elephant Rage

Will K se vrací na Fonk Recording, tentokrát v kolaboraci s Australským krajanem Jebu. “Elephant Rage” představuje big roomovější stránku obou umělců. “Elephant Rage” dělá svému jménu čest a je připraven zničit jakýkoliv taneční parket.

 

Wiwek – Lost City

Nakonec tu máme opravdovou šílenost. Wiwek totiž vydal už třetí díl svého EP “Jungle Terror”, které dalo název celému subžánru. V tomto singlu si opět nebere servítky a přináší snad všechny zvuky džungle, jaké si umíte předsavit. U tohoto tracku to ale drží na klidnější vlně.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.