Top 5

Top 5 skladeb týdne – 47/2017

Jako vždy tu máme Top 5, tentokrát se nám tu sešly hlavně housíkové a progressive věci. Takže i přes menší zdržení sednout a poslouchat!

Top 5 skladeb týdne – 47/2017

Pryda – Stay With Me

Dlouho očekávaný release byl už delší dobu známý z Ericových setů jako “Prytrance ID”, díky jeho značné inspiraci z trancu. Po premiéře u Above & Beyond jsme znali i název a nyní je to už konečně venku!

 

Klosman & Nico De Andrea – Porque Me Voy

Francouz Gregori Klosman se spojil s krajanem Nico De Andrea, aby nám přinesli tuto latino pecku. Všichni čekali, že se objeví u Cartel Recordings, ale nakonec se ho ujal sublabel Spinninu SPRS. I když by se tento track více hodil na léto, aspoň nás v tomto období zahřeje.

 

Marcus Schosow – Tell Me Why 

Další dlouho očekávaný release. Marcus už před delší dobou udělal remix na legendární hit od Supermode, ale byly tu problémy s právy k samplu, díky původu od Bronski Beat. Nyní je vše konečně vyřešeno a jeho verzi si můžeme užít všichni!

 

Raiden & Tom Tyger – C’est La Vibe

Protocol Records poslední dobou přináší hodně kvalitní hudby a výjimkou není ani tato Korejsko-Francouzská spolupráce. Pánové nám přinášejí skvělý groovy track, inspirovaný elektrem z přelomu tisíciletí.

Matisse & Sadko  – Witchcraft

Produkce ruských bratrů Matisse a Sadka je poslední dobou jako na horské dráze a kvalitní tracky se střídají s těmi generičtějšími. Nový track “Witchcraft”, který vyšel na jejich labelu Monomark, patří naštětí do druhé kategorie. Skvělý melodický track navazuje perfektně na jejich kolaborace s Martinem Garrixem.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.