MDMA

MDMA + TC = Trance Against Cancer

Jeden z nejznámějších českých DJs – Thomas Coastline a módní značka MDMA Fashion spojují síly v boji proti rakovině a rozjíždí velmi zajímavý projekt.

TAC – Trance Against Cancer

Společný charitativní projekt přináší fanouškům elektronické hudby, a nejen jim, možnost podpořit koupí originálního trička boj proti rakovině.  Nám přijde naprosto jasné, že logo a zaměření daného trička směřuje na písmena TC. Proč?
Thomas Coastline se s touto zákeřnou nemocí osobně utkal, když si na konci roku 2016 si vyslechl krutý ortel – rakovina tlustého střeva a metastázy.  Museli to být opravdu těžké chvíle, ale Thomas se nevzdal a po roce intenzivní léčby, dvou operacích a několika chemoterapiích a následné biologické léčbě se jeho stav výrazně zlepšil a on se rozhodl vrátit rakovině úder. Více o jeho stavu, náladě a i kariéře můžete zjistit v interview, které jsme s Thomasem dělali – ZDE.

Ve spojení se značkou MDMA Fashion uvádí kolekci unisex triček. Veškerý zisk z prodeje této kolekce věnuje dětským onkologickým pacientům nemocnice v Motole.

MDMA_TAC_front_1

Thomas Coastline

Pro ty z vás, kteří neznají jméno Thomas Coastline nebo si chtějí osvěžit paměť máme krátké info.  Nejobsazovanější český trancový DJ a producent, jehož skladby se dočkaly podpory od světových hvězd jako je Armin Van Buuren či Ferry Corsten.  Jako DJ představil svůj um na věhlasných akcích a festivalech v ČR, k nimž bezesporu patří Transmission, Trancefusion, The Future Sound Of Egypt, Festival Mácháč a další. Mimoto vystupoval také v zahraničí, například v chorvatském klubu Papaya, na párty labelu Euphonic v Německu, Audiolake festivalu v Polsku, či na tour v Rusku.

MDMA Fashion

Tato svěží městská značka cílí na energické lidi, kteří milují individuální módu. I přes jejich krátké působení na trhu, si již získali velkou oblibu u mladé generace, která miluje kvalitní designové oblečení a doplňky.

Kolekce triček je dostupná ve velikostech XS, S, M, L, a XL. Díky unisex provedení si vyberou dívky i muži.

Trička zakoupíte zde: https://mdma-fashion.com/cs/domu/118-thomas-costline.html

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.