Top 5

Top 5 skladeb týdne – 46/2017

Rok se s každým dalším týdnem blíží ke konci a za sebou už máme ten s číslem 46. Podíváme se na to, co v něm vyšlo zajímavého. Tentokrát máme Top 5 hodně pohodové, takže si k poslechu udělejte čaj nebo horkou čokoládu.

Top 5 skladeb týdne – 46/2017

Promise Land – Papaya 

Italské duo se vrací na Size Records tentokráte s pro ně neobvyklým soundem. Docela deep progressive věcička s hodně podmanivou melodií a vokálním samplem si najde perfektní místo například na konec setu.

 

A-Trak & Baauer – Dumbo Drop

Mistr gramofonů A-Trak je celkem známý tím, že prozkoumává žánry všeho druhu. Baauer byl však dosud známý jen svým trippy trapem. Proto jejich kolaborace zní docela překvapivě. První zabroušení Baauera do housových vod však dopadlo skvěle, takže z nich zase nebude rychle vybrušovat.

 

Will Sparks – What I Do

Will Sparks se proslavil hlavně melbourne bouncem a proto jako mnoho producentů tohoto umírajícího žánru často sklouzával ke komerčnímu psytrancu. Kupodivu jeho nový track nepatří ani do jedné kategorie. Ačkoliv tam bouncové prvky najdeme, jsou všechny zabaleny do progresivního kabátku s emotivním vokálem.

 

Tonja Holma – Trippleton

Nedávno jsme se v rubrice “Guess Who?” dívali na mnoho tváří Erica Prydze. Jednou z nich byl i pseudonym Tonja Holma, u kterého jsem napsal, že dosud ani jeden track nebyl vydán oficiálně. To se nyní změnilo a Eric nám nadělil rovnou čtyřtrackové EP! Jako reprezentanta jsme vybrali track “Trippleton”, u kterého je jeho rukopis slyšet na kilometry daleko.

 

Grum & Josep – The Way You Feel

Už dlouho jsme tu neměli label Anjunadeep. Nyní k nám zamířil díky novému tracku od Grum a Josepa. Tohle je prostě čistý progressive, který ve vás rozvibruje všechna emotivní centra. Pokud chcete slyšet i jiná podání, singl byl vydaný hned se dvěma remixy.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.