Top 5

Top 5 skladeb týdne – 45/2017

Top 5 konečně dosáhla svého prvního výročí! Přesně před rokem jsme ji odstartovali. 52. vydání právě startuje!

Top 5 skladeb týdne – 45/2017

D.O.D & Sunstars – Morph 

D.O.D si odbyl premiéru na Protocolu v kolaboraci se stálicemi labelu, projektem Sunstars. Track sice nepřináší nic nového, ale jedná se o velmi povedenou klubovku, která ukazuje minimalističtější stránku electro housu.

 

La Fuente – Deep Down Inside

I La Fuente úřispěl svou troškou do mlýna pro nový Copyright Free sublabel Spinnin’ Records. Vokální housovka přináší docela originální a opravdu skvěle znějící drop, který jako hlavní melodii používá houslové smyčce.

 

Prok & Fitch – Angie

Jedna z nejžhavějších dvojic tech-housové scény, Solardo, před časem založili svůj label Sola, na kterém nám teď přinášejí jednu pecku za druhou. Nyní vydali i nové EP od legend Prok & Fitch, kterému vévodí track s názvem “Angie”. Moderní tech housový zvuk, vokální sampl a hutné synťáky zaručí rychlé naplnění každého parketu!

 

Throttle & Niko The Kid – Piñata

Teď se podíváme na spojení producentů z Austrálie a USA, které názvem míří do Mexika a zvukem zase do Jižní Ameriky. “Pinata” je prostě track, který bere inspiraci ze spousty koutů světa a přináší zajímavou kombinaci na pomezí bigroomu, tribal a latin housu.

 

SOVTH – Big Band (Maximals Edit)

Nakonec tu máme skvělou funky záležitost od projektu SOVTH. O nich toho zatím moc nevíme, ale začínají nás zásobovat povedeným groovy progressive housem. Tento hit plný trumpet dává vědět, že se od tohoto jména máme ještě na co těšit.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.