D’n’Bulletin

D’n’Bulletin – říjen 2017

Vítr a zima nám začali pomalu rvát listí ze stromů a vy toto nepříznivé počasí můžete přečkat třeba čtením říjnového dílu D’n’Bulletinu. Čeká vás nějaký ten mainstream, liquidy i pořádně peklíčka. Prostě opět celé barvité spektrum zlomených beatů.

Brookes Brothers – Orange Lane LP

Londýnské studio bratrů Phila a Dana Brookes nyní hýří všemi odstíny oranžové barvy, kterou ze sebe sálá jejich nové album Orange Lane LP. Druhé album v pořadí od této londýnské dvojky Brookes Brothers obsahuje 13 šťavnatých pomerančů. Mnohé z nich jsou napumpované vokály či funky-disco-soul stylem. Troufnu si odhadnout, že některé z těch společensky líp konzumovatelných se mohou objevit i na radiích po ČR. Tudíž neočekávejte hluboce propracované tony plné zakomponovaného mrazení v zádech a pocity neskutečného štěstí ale spíše takovou tu mainstream pohodu.

Boxplot – Tramontane EP

“V deskriptivní (popisné) statistice je boxplot neboli krabicový graf či krabicový diagram jeden ze způsobů grafické vizualizace numerických dat pomocí jejich kvartilů.” Říká Wikipedie. Ale to teď asi není nějak podstatné. Mladičkému producentu z USA, který si říka Boxplot, se podařilo udělat naprosto famózní Tramontane EP a ještě famózněji se tak katapultoval do povědomí širokého spektra posluchačů. Liqucity Records, tak dala velkou šanci mladému rodícímu se talentu a jsem si jist, že ji tento nadějný producent líbezně znějících bubínků využije.

Royalston – Popular Mechanics

Chcete slyšet něco poměrně originálního a kreativního. Pro takový matroš musíme skočit do vzdálené Austrálie a najít  Dylana Martina aka Royalston, který na experimentálním labelu patřící pod Hospital Records- Medschool vydal experimentální album Popular Mechanics. 14 docela dost netradičních tracků vás zavede do jeho světa plného všemožných výtvorů a kreatur postavených vedle líbezných výhledu na podzimní krajinu zalitou popadaným listím či do bahnem nasáklých lesů oplývajících stromy s černým jehličím. Krom tohoto alba je jeho práce i veškerá ilustrace. Tohle album rozhodně patří mezi zlatou špičku měsíce října!













Magnetude – Steamfunk EP

Pokud jste někdy slyšeli jméno Magnetude máte zde jedno velké plus. Ruský producent Rusty K a švýcarský James Overtech se spojili, aby společně přinesli do Evropy zatraceně originální hudbu. Je čas nakopat těm monotónním neuro kravinám jejich stereotypní zadky a přinést do klubů něco nového. EP Steam Funk je přesně tím, o co by se měli zajímat DJs, v jejichž playlistech je vyvrcholením dead limit či mr happy. 4 agresivní nehumánní tracky přímo do vašich flash nosičů! Teď hned!

Misanthrop – Blurred EP

Neosignal Records ke konci měsíce října přihodilo balíček s novým Blurred EP od německého Misanthropa. Celkem čtyři tracky, z nichž první dva dělal na cirkule při chystání dřeva na zimu a na zbylé dva už se hezky soustředil někde v teplíčku u krbu, když mu inspiraci dodával plápolající oheň nelítostně požírající každý atom dřeva. A musím podotknout, že název Blurred k tomu tracku naprosto pompézně sedí.

Evolutions , Vol. 5 – Blackout Music

RuptyšTupTupTyš dáme si poslední EP*čko –  Evolutions , Vol. 5 dost složitý název ale což. Nálož z Blackoutu na které se podíleli Mr. Frenkie, Hanzo, Current Value, Merikan, A.M.C….. obsahuje čtyři části, každá extrémně ničivá jako předchozí či následující. Totální bangery dámy a pánové! Zbystřit by měli všichni démony posedlí či lehoučce zkažení lidé.

Ostatní Release

Proposlouchejte se i tímto playlistem dalších releasů. Jsou fakt dobré!  Až se příště zase uvidíme bude už doufám sníh a nejméně -10°C tak zatím.

Radek Hrubý

Blogger / DnB  enthusiastic

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.