EDMANIA

EDMANIA – Closeup na pořádný lineup!

Celkový lineup EDMANIA je naprosto jasný, datum je jasný a ten fakt, že to bude pořádný nářez, ten je také jasný! Pojďme se blíž podívat na to, na koho se těšit o něco více.

Vánoce? Neee, EDMANIA!

24. 12. je nádherné datum, které většina z nás opravdu zbožňuje. Ovšem 8.12.2017 je ještě lepší datum, protože nás čeká zimní EDMANIA. Dvě stages naplněné k prasknutí těmi nejlepšími jmény, které si člověk může přát, ať už jste follower trancu či “EDM”. Nebude chybět ani spousta “pozlátek”, které celou akci dokrášlí do perfektna, ale ve finále je to přeci jen o tom hudebním zážitku, správně? Jednoduše řečeno, jestli neslintáte při pohledu na lineup této akce, tak po přečtení našeho článku už budete. My se zaměříme na několik DJs, kvůli kterým prostě stojí za to dorazit k našim východním sousedům na tuhle pařbu + naschvál se podíváme na ty, kteří “papírově” nejsou největší hvězdy lineupu.

EKG

Jasně, je to o těch zahraničních hostech, ale je to také o těch, kteří se jim dokážou vyrovnat. Jedním z těchto vyvolených je rozhodně slovenský EKG. Ano, všichni víme o téměř tragické nehodě, která se mu nedávno udála, ale ve finále se z toho vyklubal velmi štastný příběh o návratu na pole hudební scény a to ještě v silnější formě, než kdy předtím. Speciální vystoupení, kontakt s fanoušky, osobitá fan base a hlavně – set jako příběh. To vše charakterizuje umělce známého jako EKG. Vystoupí jako support act na Europa 2 Stage a je úžasné už dopředu vědět, že svou úlohu splní na 120% – dav fanoušků řádné rozproudí, ale nestrhne na sebe všechnu slávu, pravý profík!

 

Heatbeat

Na trance stage vystoupí velké množství DJs, které jsou velmi známí. Projekt Heatbeat neoplývá obrovskou slávou, ale hudební produkce je protkaná soundem, který je jeden z nejoriginálnějších co jsme kdy slyšeli. U této argentinské dvojky nezáleží na tom, jestli je jejich track na 128 BPM či 137 BPM, v každém případě je to prostě masakr. Řezavé basslines, které opravdu u nikoho jiného neuslyšíte. Beat, který vás zatluče do země a různorodé elementy každého tracku, které vás rozdráždí do nepříčetnosti. Teprve při tomto vystoupení poznáte co přesně znamená slovo “zapařit!”.

 

Sunny Lax

Jediný zástupce unikátního vydavatelství Anjunabeats na celém eventu. Pokud si chcete užít něco speciálního, tak nepropásněte maďarského Sunny Lax. Neprodupete se do Číny, ani vás neroztrhají žádné “vrtačky”, ale budete mít ojedinělý zážitek z poslechu a zavlnění na řádný a melodický progressive. Na pořádné zadupání také dojde, ale proč neprožít něco speciálního a drobet se do té hudby nepoložit? Tracky, které Sunny vydává si vás rozhodně získají.

 

Lucas & Steve

Těžko zařadit, co toto duo přesně předvádí za styl – směsice Future, Deep a Melodic House(u)? Tak či onak, dokáží každého dostat do letní nálady i když je venku mínus dvacet! Před měsícem se na světlo světa dostal jejich nová kolaborace, kterou složili společně s Firebeatz. Jde o jejich druhou spolupráci a i ta vás nenechá myslet na nic jiného než slunné léto. Pukud máte rádi melodická piana typu Sigala, určitě jsou pro vás Lucas & Steve správná volba!

Zkrátka a jednoduše – není to vždy jen o těch největších jménech. Ve finále můžete zjistit, že i ta jména, která se vám jeví jako méně známá vás budou bavíc více jak kdejaký headliner! My to tak rozhodně máme.

EDMANIA 2017
Datum: pátek 8.12.2017
Čas: 19:00 – 6:00
Místo: EXPO Center Trenčín
OFFICIAL EVENT – ZDE
TICKETS – partymenu.eu

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.